Sportszemle — 2013/04/04 at 06:30

Sportszemle 2013.04.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Női kézi BL: Tudom, hogyan győzzük le a Győrt – VestergaardJakob Vestergaard, a Győri Audi ETO KC elleni bajnokok Ligája elődöntőre készülő román Oltchim Valcea dán vezetőedzője elmondta, ismeri a siker receptjét, és szerinte a magyar együttes nem fogja tudni elviselni az esélyesség terhét. „Nincs olyan csapat, amelyiknek ne lenne gyengesége, a Győrnek is van.”

Embedly Powered

2,05 mp az új F1-kerékcsere-világrekordMegdöntötte, ráadásul ötször, a Maláj GP-n a McLaren kerékcsererekordját a Red Bull Racing, állítja az istálló a hivatalos weboldalán: Mark Webber egyik cseréje mindössze 2,05 másodpercig tartott, míg az eddigi legjobb, Jenson Buttoné a tavalyi Német GP-ről, 2,31 volt. “Malajziában Vettel első kiállása 2,13, Webber elsője szintén 2,13 volt.”

Embedly Powered

Felfigyeltek az ország eredményességére – ázsiai diákok érkezhetnekKözös edzőtáborozások és tornák szervezése, illetve a szakemberképzés segítése került szóba azon a tárgyaláson, amelyet Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára folytatott szerdán a Magyarországon tartózkodó vietnami sportdelegációval. “Felfigyeltek az ország eredményességére, elvégre a 168 olimpiai aranyérem önmagáért beszél.”

Embedly Powered

via Hvg
Már 750-en neveztek a Fighter’s RunraEddig 750-en küldték el nevezésüket az április 27-én a pósteleki parkerdőben sorra kerülő, Fighters’ Run elnevezésű kalandsport-rendezvényre, melyen extrém akadályokkal nehezített pályát kell leküzdeniük az indulóknak.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Di Canio jött, a szponzor ment?

A szombati Manchester United elleni vereséget követően a Sunderland vezetőedzőjét, Martin O’Neillt menesztették a pozíciójából. A helyére érkező új menedzser...

Close