Sportszemle — 2013/04/03 at 06:30

Sportszemle 2013.04.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nem irigylem Kemény DénestNem sok szabadideje lehet, hiszen a Honvéd pólósaként, a szövetség elnökségi tagjaként, a válogatott kapusedzőjeként és csapatvezetőjeként is dolgozik. Valóban, de most az életemnek egy átmeneti, nem egyszerű szakaszát élem, mert most jövök ki az aktív sportolói karrierből, de a Honvéd még számít rám, napi kettőt edzek – ezt azonban már nem szeretném sokáig csinálni.

Embedly Powered

via Origo
A dal, amelytől elolvadnak a futballszurkolókAz év majdnem minden szakában vissza-visszatérő dallamok ezek. Csak nyáron nélkülözzük. Ez a Bajnokok Ligájának himnusza. Emelkedett, méltóságos a dal Ha meghalljuk ezeket a dallamokat a televízióból, már tudjuk, ideje leülni a képernyő elé, a készülődésnek vége, kezdődik a meccs.

Embedly Powered

via Hir24

Gazdaságos és racionális lesz az új Fradi-stadionScheer Sándor, az FTC labdarúgócsapatának új arénáját építő Market Építő Zrt. vezérigazgatója szerint gazdaságos és racionális lesz az új Fradi-stadion. A cégvezető kedden, a Sport Tv Mai helyzet című műsorában úgy fogalmazott: Fradi-szurkolóként azt érzi, egy álom válik valóra az új létesítménnyel, amely az állam segítségével 18 hónap alatt készül el.

Embedly Powered

A katona, aki sohasem hibáztatja a lovatRio de Janeirót fontos bástyájának nevezte tavaly a londoni olimpián, miért? 2008-ban a klubommal, a Budapest Honvéddal három hetet Rióban edzőtáboroztunk, akkor nagyon megszeretem a brazil embereket, az ottani légkört. Bár vannak nyomornegyedek, mégis nagyon élhető a város, és különleges az atmoszférája, tele van pozitív rezgéssel.

Embedly Powered

via Origo

A cselgáncs Eb 180 milliós állami támogatást kapottAz állam 180 millió forinttal támogatja az április 25. és 28. között rendezendő budapesti cselgáncs Európa-bajnokság lebonyolítását. Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára az Eb keddi, kampánynyitó sajtótájékoztatóján közölte, a hozzájárulás egyben fedezi a Papp László Sportaréna bérleti díját is.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.04.02.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close