Sportszemle — 2013/04/02 at 06:30

Sportszemle 2013.04.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Mi történt Erdei meccsén?Harminchárom meccs után, vitatott körülmények közt vesztette el a veretlenségét Erdei Zsolt szombaton este, miután megosztott pontozással kikapott Gyenisz Gracsovtól a Monte-Carló-i milliódolláros szupernégyes torna elődöntőjében.

Embedly Powered

via Origo
Hogy lehet nemzeti kincs egy kamionos?„Nagyon látványos, amikor az ekkora kamionok felsorakoznak a mozgórajthoz, amikor rezeg az egész aszfalt, ezt belülről és kívülről átélni is fantasztikus. Brutális a hanghatás is. Aki ilyet nem látott, nem tudja elképzelni. És akkor még nem beszéltem arról, milyen hatalmas a harc minden egyes versenyen” – vallott Kiss Norbert arról, mi fogta a kamionversenyekben.

Embedly Powered

Kolozsvári focicsoda 33 milliárdbólTizenegy éve még a román harmadosztályban szerepelt a CFR Cluj labdarúgócsapata, azóta viszont nyert három bajnoki címet az élvonalban, és bejutott a Bajnokok Ligája, valamint az Európa-liga csoportkörébe Pászkány Árpád (41) klubtulajdonos vezetésével. A kolozsvári együttes remeklése, a siker, a csillogás komoly összegbe kerül(t) – a dúsgazdag erdélyi üzletember azonban nem sajnálja a pénzt a focira.

Embedly Powered

via Blikk
Jól menő fitnessest keres a XII. kerületJól menő fitnessest keres a XII. kerület – Az önkormányzat saját céggel próbálja üzemeltetni az egykori Sportmaxot.

Embedly Powered

via Index

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bolondok napi sportcsomag

Sok helyen, de többnyire az Egyesült Államokban igencsak „komolyan” veszik április 1. napját. Egyes csapatok PR és marketingosztályai jobban várják...

Close