Sportszemle — 2013/04/01 at 06:30

Sportszemle 2013.04.01.

by

Húsvéti különszám fantasztikus képekkel illusztrált sportmarketing témájú cikkekből.


Design Insight: látogatás egy pingpongütő-gyárbanVajon hányan gondolkodnak azon sportolás közben, hogy ki tervezte az ütőt a kezükben, a cipőt a lábukon, vagy a termet, ahol játszanak? Talán egészen addig nagyon kevesen, amíg a kezükbe nem kerül egy különösen szép darab. Így történt ez esetünkben is: egy gyönyörű furnérborítású, mesterien kidolgozott pingpongütő láttán elérzékenyültünk, amikor pedig kiderült, hogy Magyarországon gyártják, azonnal utánaeredtünk.

Embedly Powered

via Hg
Olimpiai sportolók napi ételmennyiségeUmit Betkas, a Reuters fotósa készített még anno a Londoni olimpia idején egy érdekes cikket arról, hogy a török olimpiai csapat néhány sportolója milyen étrend segítségével készül fel a nagy versenyre. A fotós szerint nem is a fényképek elkészítése volt a legnagyobb kihívás, hanem meggyőzni a sportolókat arról, hogy pár órára tartsanak egy kis szünetet a napi rutinjukban és edzéstervükben, hogy elkészülhessenek az alábbi fényképek.

Embedly Powered

via Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Megbocsátható bűnök?

Mindenki követ el hibákat. A legnagyobb sztároktól kezdve, az „átlag” emberekig, mindenki. A sportolók sem kivételek ez alól. De van...

Close