Sportszemle — 2013/03/28 at 06:30

Sportszemle 2013.03.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Eltüntetnék a sandaságot a vízilabdából“Fantasztikus volt ez a torna, és nem azért, mert én találtam ki az új szabályokat!” – kezdte Faragó Tamás, aki évek óta próbálja reformálni a vízilabdát. Az új szabályok élesben a hétvégén az egyetemisták és főiskolások első országos bajnokságán vizsgáztak a Komjádi-uszodában.

Embedly Powered

via Origo
Frank Williams lánya is csapatfőnök lettA Williams-istálló bejelentette, hogy a Forma-1-es csapatnál az alapító főnök Sir Frank lánya, Claire Williams lett az új helyettes főnök. Miután a kiszemelt utód, Adam Parr szűk egy éve távozott a Williamstől, majd a társtulajdonos-ügyvezető Toto Wolff 2013-ra a Mercedeshez igazolt, egyre világosabb lett, hogy az alakulat vezetését az alapító csapatfőnök lánya, Claire Williams veszi majd át.

Embedly Powered

via Hir24
Teltházas lesz Bukarestben a Valcea-GyőrTeltházas lesz Bukarestben a Valcea-Győr – Közel ötezer néző láthatja a helyszínen a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntő első meccsét.

Embedly Powered

Nem baj, ha kitömnek a pótselejtezőn – interjú Sáfár SzabolccsalA magyar válogatott jelenleg pótselejtezőt érő második helyen áll a vb-selejtezős csoportjában. Mit gondol, mire menne Egervári Sándor csapata az akkori jugoszláv együttes ellen, amely Csank János válogatottját 12-1-re lemosta ? Az a jugoszláv válogatott Európa egyik legerősebb, legjobb nevekből álló csapata volt.

Embedly Powered

via Origo
Felavatták az első pesti Puskás-szobrotKispesten avatták fel szerdán Budapest első, Puskás Ferencet, az Aranycsapat legendás labdarúgóját ábrázoló szobrát. Az alkotás a Kőbánya-Kispest közlekedési csomópontnál lévő bevásárlóközpont főbejáratával szemben található. “Azon a szomorú 2006 novemberi napon megfogadtuk, hogy méltóképpen őrizzük Puskás emlékét.”

Embedly Powered

via Hvg

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportmarketing a Sportrandevúban

A sportsmarketing.hu szerkesztői közül ketten is a vendégei voltak Iváncsics Zsoltnak a Sportrandevúban. Zsédely Péter és Zsiros Mihály a sport...

Close