Sportszemle — 2013/03/27 at 06:30

Sportszemle 2013.03.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Korrupcióval nyerhették el az oroszok a foci-vb rendezési jogátBár az FBI korábban cáfolta, hogy őrizetbe vette volna Roman Ambramovicsot, egy orosz ügyvéd azt állítja: a Chelsea tulajdonosát igenis kihallgatták a szövetségiek, mégpedig azért, mert a gyanú szerint Oroszország korrupcióval érte el, hogy 2018-ban ott rendezzék a labdarúgó-vb-t.

Embedly Powered

via Hvg
Budapesti világversenyek: közel egymilliárddal száll be a kormányA Fővárosi Önkormányzat 60 millió forinttal támogatja az április és szeptember között Budapesten sorra kerülő nyolc világversenyt, amelyek között négy világbajnokság és két Európa-bajnokság szerepel. Szentes Tamás főpolgármester-helyettes keddi sajtótájékoztatóján azt is közölte: minden feltétel adott ahhoz, hogy a fővárosban világszínvonalú sportrendezvényekre kerüljön sor.

Embedly Powered

via Hir24
Belháború: Ecclestone Webber bosszúját jósoljaA Forma-1 főnöke a Red Bull által kiadott utasításról azt mondta, nincs szükség ilyenre a vb korfai szakaszában. A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone szerint a világbajnoki címvédő Sebastian Vettel , a Red Bull német pilótája a továbbiakban nem számíthat majd csapattársa, Mark Webber segítségére a vasárnapi Malajziai Nagydíjon történtek miatt.

Embedly Powered

Visszatérhet a kapuba a leukémiával kezelt RakaczkiRakaczki Bence, a Diósgyőr leukémiával küzdő 19 éves futballkapusa megnyerte egészségéért folytatott meccsét, most mindenki azon van, hogy ne legyen visszavágó. Ezzel a sporthasonlattal élt Nagy Kálmán, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház gyermekellátásért felelős igazgatóhelyettese keddi sajtótájékoztatóján Miskolcon. A professzor elmondta, a sikeres csontvelő transzplantációt követően Rakaczki Bencét hazaengedték.

Embedly Powered

via Origo
Keresik a legsportosabb városrésztA 2001 és 2002 után harmadik alkalommal sorra kerülő szabadidős sportesemény elsődleges célja – a szervezők tájékoztatása szerint -, hogy hagyományt teremtsen a városrészek egymás elleni sportvetélkedése kapcsán. Az első két fesztiválon több mint tízezer fővárosi lakos vett részt. Az egyes versenyekre egy csapat, illetve versenyző Pest vagy Buda együttesében nevezhet lakhelye, illetve a képviselt intézmény, szervezet, cég székhelyének elhelyezkedése szerint.

Embedly Powered

via Mno

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

13,5 milliárd forintból épül az új Fradi stadion

A Kolozsvár elleni gólnélküli döntetlennel búcsúzott az FTC az Albert Stadiontól. Az új Fradi szentély 13,5 milliárd forintból épül, a...

Close