Sportszemle — 2013/03/26 at 06:30

Sportszemle 2013.03.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Red Bull már elkezdte védeni Vettelt“Markkal nem vagyunk barátok, de most neki kellett volna nyernie. Fekete bárány lettem” – ismerte el Sebastian Vettel, hogy megszegte a csapatutasítást a Maláj Nagydíjon, az istálló kérése ellenére előzte meg Webbert, és nyerte meg a versenyt. Az eredményhirdetés után bocsánatot kért.

Embedly Powered

Janics nem biztos, hogy bevállalja a szegedi Vk-tJanics Natasa még a szerbek portugáliai edzőtáborában készül, de saját maga fizeti a költségeit, amióta bejelentette, hogy szerb helyett mégis magyar színekben versenyez. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos napokon belül aláírja szerződését a győri klubbal, és azt mondja, fejben is, lélekben is sikerült összeraknia magát.

Embedly Powered

via Origo

Hagi: a magyarok lehagyhatják a románokatA magyar labdarúgás és általában a sport állami támogatási rendszerét dicsérte Gheorghe Hagi 125-szörös román válogatott futballista, aki szerint Magyarország öt-tíz év múlva labdarúgásban Románia fölé kerekedhet. Hagi a múlt héten Orbán Viktor miniszterelnökkel tartott közös sajtótájékoztatót a Puskás Suzuki Kupa nemzetközi utánpótlás-labdarúgótornáról Budapesten.

Embedly Powered

via Hvg

Továbbra is a magyar olimpiai csapat mögött a COOPNégy évvel meghosszabbította együttműködését a Magyar Olimpiai Bizottsággal a COOP Hungary Zrt., amely egyúttal továbbra is kiemelt támogatója marad a Magyar Kézilabda Szövetségnek és a férfi vízilabda-válogatottnak. A magyar tulajdonú üzletlánc gyémánt fokozatú támogatóként segíti a magyar olimpiai csapat felkészülését.

Embedly Powered

A BBC-ben is láthatták Novák Mariannék oxfordi sikerét!Bár itthon még havazik, a hazai evezős versenyidény pedig csak jóval később kapcsol magasabb sebességbe, az oxfordi mesterkurzuson résztvevő régész, Novák Mariann jóvoltából a sportág mégis ritka nagy publicitást kapott. Mariann ugyanis első magyarként evezhetett az oxfordi nyolcasban, ráadásul győztes hajóban is ülhetett, hiszen meggyőző fölénnyel nyertek az örök rivális, Cambridge egyetemi együttesével szemben.

Embedly Powered

Fára kellett mászni a golfütéshezAz Arnold Palmer meghívásos golftorna utolsó napján Sergio García a tizedik szakaszon fára ütötte a labdát, másznia kellett, hogy folytatni tudja a játékot. A spanyol könnyen felkapaszkodott a fára, aztán percekig szambázott az ágak között, míg megtalálta a megfelelő szöget.

Embedly Powered

Aranylabdás és magyar a női PeléA focit nagyon fiatalon, szinte kisgyermekként kezdted. Meddig volt a labda rugdosása játék és hol kezdődött a profizmus? – 4 évesen kezdtem, Dáviddal, a bátyámmal mentem az edzéseire. Ő nem akarta persze, de mentem utána. A foci nekem mindig is hobbi volt, mert nagyon szerettem, reggeltől estig a pályán voltam a fiúkkal.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Soccket: az energiatermelő labda

A világ szegénység sújtotta területein gyakran évekig várnak a helybeliek, hogy az áramszolgáltatás eljusson hozzájuk. Az Uncharted Play a Soccket...

Close