Sportszemle — 2013/03/25 at 06:30

Sportszemle 2013.03.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Fradi partnere lett a KolozsvárOrosz Pál, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója vasárnap Budapesten, az Albert-stadion búcsúmérkőzése előtti sajtótájékoztatón azt is elmondta: az együttműködéssel az a céljuk, hogy a megerősített kerettel a Ferencváros megnyerje a 2013/14-es bajnokságot, majd bekerüljön a Bajnokok Ligájába.

Embedly Powered

via Origo

Lőrincz: Ilyen sorsolásom még sosem voltA kötöttfogású birkózók 66 kilogrammos súlycsoportjának magyarja 2006-os sikerét követően vasárnap Tbilisziben állhatott fel ismét a dobogó tetejére kontinensviadalon. Lőrincz Tamás érzése szerint “ezer év után” sikerült újra győznie Európa-bajnokságon.

Embedly Powered

Rögbi: Gödöllőn lesz az egyetemi Európa-bajnokságA Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) közleménye szerint Magyarország Funchalban, az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) közgyűlésén nyerte el a 2015-ös Eb rendezési jogát. Az Eb-re 2015. július 22. és 26. között kerül sor Gödöllőn. A város közösen szervezi a kontinensviadalt a Szent István Egyetemmel. A hétfős rögbi a 2016-os játékokon, Rióban már az olimpia műsorán is szerepel.

Embedly Powered

via Mno

CNN: folytatódik a Forma 1-es akcióMegújította többéves partnerségi megállapodását a CNN International és a Caterham F1 csapat. A szponzoráció keretében a CNN logói megjelennek majd mind a Caterham F1 csapatának járművein, mind a pilóták overalljain.

Embedly Powered

Hiperbár kamrában készül Argentína a La Paz-i mérkőzésreNégy éve – 2009. április elsején – Argentína La Pazban elszenvedte története legkínosabb, legcsúfosabb vereségét: 6-1-re kikapott Bolíviától. Messiék most el akarják kerülni a hasonló blamázst, a keddi vb-selejtező előtt úgynevezett hiperbár kamrában készülnek a La Paz-i összecsapásra.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A közösségi média hatása a sport üzleti oldalára

Régóta vizsgálom a sport és a közösségi média kapcsolatát, ezt folytatva a jelenlegi cikkben az üzleti oldalát szeretném bemutatni.

Close