Sportszemle — 2013/03/21 at 06:30

Sportszemle 2013.03.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szellemhokis száguld a sötétbenSzellemhokis száguld a sötétben – 30 méter fluoreszkáló kábel kellett a Tron-filmet idéző látványos és nyomasztó videóhoz.

Embedly Powered

Nem kellene feszegetni a zárt kapukatA románok elleni zárt kapus vb-selejtezőn bármilyen újabb szurkolói rendbontás végzetes büntetést hozhat a fociválogatottnak, az MLSZ ennek megfelelően a stadiontól biztos távolban hirdetett közös szurkolást. A válogatott ultrái azonban nem akarják magukra hagyni Dzsudzsákékat a sorsdöntő csatában, és a stadion tövébe fészkelik be magukat, ahol a kezdésig skinheadzenekarok…

Embedly Powered

via Origo

Elkészült Michelisz autója, hétvégén indul a szezonKészen van a Honda Civic, mellyel a túraautó-vb idei szezonjában Michelisz Norbert versenyez majd. Hétvégén már élesben tesztelheti Monzában. A Zengő Motorsport szakított a BMW-vel és idén már egy Honda Civic volánja mögött kezdi meg Michelisz Norbert a túraautó-vb-t.

Embedly Powered

via Hir24

Átalakulva folytatja munkáját a BOMVáltozatlan céllal, de új irány kijelölésével kapott új lendületet a Budapesti Olimpia Mozgalom (BOM) munkája – tudatta a nyolc éve elindult, és időközben alapítvánnyá átalakult civil szerveződés. A sajtóközlemény szerint a “BOM a Magyar Sportért” alapítvány célja az, “hogy magyar sportolók olimpiai felkészülését támogatva járuljon hozzá hazánk hagyományosan kiváló szerepléséhez az ötkarikás játékokon, és ezen keresztül Budapest egy majdani olimpiai pályázatának sikeréhez”.

Embedly Powered

Negyedszer rendezik meg a Kárpát-medencei Egyetemek KupájátCsütörtöktől szombatig negyedik alkalommal rendezik meg a Kárpát-medencei magyar egyetemek futsal tornáját. Idén öt országból érkeznek csapatok az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club közös rendezvényére, amelynek helyszíne az ELTE Bogdánfy úti sporttelepe lesz.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kérdezz az Újpest FC marketing igazgatójától!

Csütörtök kora este a Sport 540 Törzsasztal keretében kötetlen beszélgetésre nyílik lehetőség az Újpest FC marketing igazgatójával, Forrás Zoltánnal. A...

Close