Sportszemle — 2013/03/20 at 06:30

Sportszemle 2013.03.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Erdei: Aggasztóan jó formában vagyokErdei: Aggasztóan jó formában vagyok – Hosszú kihagyása után alig várja visszatérését az öklöző, aki biztos benne: van még nagy dobása.

Embedly Powered

Koldusbotra jut a focimilliomosok javaCsatárból pizzafutár – miért csúszik le sok magyar focista? Az Aston Villa egykori középpályása, Lee Hendrie az 1990-es évek végén az egyik legtehetségesebb fiatal angol játékosnak számított. Még csak 21 éves volt, amikor bemutatkozott a válogatottban, és bár többször nem lépett pályára a nemzeti csapatban, 2007-ig több mint 250 mérkőzést játszott a Premier League-ben.

Embedly Powered

via Origo
Egyetemi-főiskolai bajnokság a reformpóló jegyébenA sportági reformelképzelések kipróbálására is módot kínál az első magyar egyetemi és főiskolai vízilabda-bajnokság, amelyet szombaton és vasárnap rendeznek meg a Komjádi uszodában. Az ob keddi sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a hazai pólóhistóriában is egyedülálló eseményen olyan változtatási ötleteket valósítanak meg, amelyekkel közérthetőbbé, látványosabbá, ez által nézhetőbbé és vonzóbbá tehető a vízilabda.

Embedly Powered

A MOB 35 milliót ad a világjátékokra való felkészülésreA július 25-én kezdődő nem olimpiai sportágak világjátékára kijutó versenyzők felkészülésére 35 millió forint áll rendelkezésre, ennek az első felét a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) saját bevételei terhére, a gyors kifizetés érdekében megelőlegezi az érintetteknek.

Embedly Powered

Élsportolók diplomáját támogatja a kormányA kormány döntése értelmében az új ösztöndíjrendszer a kimagasló eredményeket elérő versenyzők hazai továbbtanulását, élsportolóink itthon maradását támogatja.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Rekord számú érmet osztanak ki Szocsiban

Minden eddiginél több, közel 1300 olimpiai és paralimpiai érem kerül átadásra Szocsiban a 2014-es téli játékok során. Közben a szervezők...

Close