Sportszemle — 2013/03/19 at 06:30

Sportszemle 2013.03.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nem kell idehozni a Barcelonát focizniHa mondjuk 1986-ot írnánk, akkor egy pillanatig sem lepődnék meg azon, hogy a tévé adásszünete miatt jobb híján röplabdameccsre járnak hétfő este a dágiak szórakozni. De 2013 van, és az érdeklődés így is óriási, mert az alig több mint 900 lelkes, Doroghoz közeli pilisi falu röplabdacsapata elődöntőt játszik.

Embedly Powered

Kamuti Jenő UNESCO-bizottsági helyet kapottAz ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete, az UNESCO egyik bizottságának tanácsadó testületébe választották Kamuti Jenőt, a Nemzetközi Fair Play Bizottság magyar elnökét. A kétszeres egyéni olimpiai ezüstérmes tőrözőből lett sportdiplomata, aki az általa irányított bizottság képviseletében volt jelen Bakuban, az UNESCO Testnevelés és Sport Kormányközi Bizottságának (CIGEPS) ülésén négy évre kapott tanácsadó testületi tagságot.

Embedly Powered

via Hvg
Pista olyan mozgékony, mint MessiAz 1992. március 27-én született játékos 2012 elején igazolt a Videotonhoz Szombathelyről, és amint a fehérváriak honlapja jellemzi: “Már több mint egy éve figyelhetjük kiismerhetetlen cseleit, csodás passzait és ehhez párosuló szorgalmas és szerény személyiségét.” A futballista fokozatosan épült be a csapatba, de a szurkolók nem felejtik az őszi, DVSC elleni rangadón nyújtott teljesítményét, ott a gólpasszai nélkülözhetetlenek voltak a címvédő legyőzéséhez.

Embedly Powered

via Origo
Saját játékát játszva juthat BL-döntőbe a GyőrAmbros Martin szerint tanítványai úgy juthatnak döntőbe, ha a Valcea elleni mérkőzéseken támadásban és védekezésben is a saját játékukat játszák. Ambros Martín, a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjébe veretlenül bejutott Győri Audi ETO KC vezetőedzője szerint a siker kulcsa változatlanul az, ha a csapata minél hatékonyabban a saját játékát tudja játszani.

Embedly Powered

BL-szereplővel játszik búcsúmeccset a FerencvárosHosszú tárgyalássorozat végén eldőlt, hogy a Ferencváros a Kolozsvár (CFR Cluj) ellen vívja meg az Albert Stadion búcsúmeccsét. A klub heteken keresztül több csapattal is tárgyalásban állt, azonban a szoros nemzetközi versenynaptár, valamint a stadion bontási munkálatainak megkezdésének közelsége miatt nem volt könnyű feladat olyan klubot találni, amely hagyományait tekintve is méltó egy ilyen kaliberű mérkőzéshez – olvasható a csapat hivatalos oldalán.

Embedly Powered

via Mno
Mindennapos testnevelés: a bevezetés első üteme jól sikerültKésőbb problémák lehetnek az infrastruktúrában Az intézmények több mint 75 százaléka szerint a mindennapos testnevelés bevezetésének első üteme megfelelően sikerült, ugyanakkor egy, a kormány által még nem tárgyalt, az MTI birtokába került összegzés szerint a legnagyobb problémát a tornatermek, sportpályák és felszerelések hiánya okozza.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ferenc pápa arcképe díszíti a San Lorenzo mezét

Több példát is bemutattunk már, hogy milyen kreatívak a futball klubok a mezmarketingben. A San Lorenzóé a legújabb érdekesség: játékosai...

Close