Sportszemle — 2013/03/14 at 06:30

Sportszemle 2013.03.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vetélytársat kaphat a Bajnokok Ligája!A The Times értesülései szerint katari pénzből, az Öböl-térségben valósulhat meg az európai labdarúgó Szuperliga.

Embedly Powered

A birkózás sorsára juthat a vízilabda?Szabályváltozatási lépéseket kell hozni a vízilabdában, nehogy a sportág a birkózáshoz hasonló bajba kerüljön – véli Faragó Tamás olimpiai bajnok, aki szerint a sportág nemzetközi vezetői vacsorázgatni, utazni szeretnek, s nem a játék népszerűségében, hanem áttekinthetetlenségében érdekeltek. A pólólegenda a Digi Sport Reggeli start című műsorában a különleges szabályokat bevezető hazai főiskolás bajnokság kapcsán beszélt a sürgős változtatási kényszerről.

Embedly Powered

via Mno
Öttusa: minden vk-n más-más magyar vegyespáros rajtolAz öttusázók világkupa-sorozatának mindegyik állomásán más összeállítású magyar páros szerepel a vegyes váltóban, így a jövő heti második fordulóban nem a Palm Springsben győztes Gyenesei Leila, Marosi Ádám kettős jut majd szerephez az új számban.

Embedly Powered

Szilágyi Áron, a fiatal tehetségek példaképeSzilágyi Áron kardvívó az elsők között nyerte el 2006-ban a MOL Tehetségtámogató Program pályázati támogatását. A Vasas kiváló vívója azóta az egész ország örömére felért a csúcsra. A londoni aranyérmes azonban idén sem áll meg, most minden vágya, hogy az augusztusi, budapesti rendezésű világbajnokságon csapatban is eredményesek legyenek.

Embedly Powered

Ügyvédek világbajnoksága FelcsútonA szerződés-aláírással immár hivatalos: a Puskás Akadémia rendezheti az ügyvédek 2014. évi, 17. világbajnokságát, a Mundiavocat elnevezésű, negyven országból mintegy kétezer ügyvédet és jogászt felvonultató nemzetközi eseményt 2014. május 23. és június 1. között – írja a pfla.hu.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Globális térhódítás

A nemzetközi sportesemények megtekintése immáron nem tartozik a privilégiumok táborába, sőt a globalizációnak köszönhetően a különböző országokban zajló események csupán...

Close