labdarúgás, rövidhír, Sportmarketing — 2013/03/14 at 12:15

Focizz együtt Zidane-nal!

by

Az adidas és a francia világsztár egy közös kampány keretében ünnepli meg az új adidas Team Five Special Edition bevezetését, amelynek apropójaként egy nemzetközi five-a-side torna is megrendezésre kerül.

A sportszergyártó és a focista már régóta „egy csapatban játszanak”, azonban idén az adidas új termékpalettájának bevezetése jóvoltából egy újabb, nemzetközi projektbe fogtak. Zinedine Zidane, az adidas kozmetikumok arcaként forradalmasította a kispályás focit, ezzel megteremtve a five-a-side formát, ami a kampány alapjait adja.

A Team Five kampányban a cél eljutni Dél-Franciaországba, a Z5 sportcentrumba, ahol Zidane mellett a világ legjobbjaival lehet megküzdeni és akár képviselni Magyarországot egy nívós focitornán. A versenyben 10 ország vesz részt [Franciaország, Anglia, Németország, Spanyolország, Magyarország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Görögország, Mexikó], aminek a végső összecsapása egy fantasztikus Zidane elleni döntőben csúcsosodik ki ez év júniusában. S, hogy lehet idáig eljutni?

Első körben, minden országban nemzeti bajnokságokat bonyolítanak le, ahonnan egy-egy csapat jut tovább a nemzetközi döntőbe. A nemzeti bajnokságokon való részvétel egyszerű: létre kell hozni egy ütőképes csapatot és regisztrálni a kampány hivatalos oldalán, aztán már indulhat is a derbi. A magyarországi selejtezőket Győr, Pécs, Szeged, Debrecen és Budapest városaiban bonyolítják majd le 2013 májusáig.

Azonban az adidas nem csak a focira gondolt, hanem a közösségi aktivitás egy másik formájára is, így a regisztrált csapatokat bevonva egy online szavazást is kezdeményezett, ahol a legtöbb szavazatot összegyűjtő 4 csapat a selejtezők lejátszása nélkül, automatikusan bejut a budapesti döntőbe. Nos, készen állsz a megmérettetésre?

Forrás: adidas-team-five.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.03.14.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close