Sportszemle — 2013/03/13 at 06:30

Sportszemle 2013.03.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Végleges a döntés: marad a zárt kapuA Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította a Magyar Labdarúgó Szövetség a FIFA-döntés végrehajtásának felfüggesztése iránti kérelmét, azaz a Magyarország-Románia-vb-selejtezőt zárt kapuk mögött kell lejátszani a Puskás Ferenc Stadionban. A FIFA még januárban döntött úgy, hogy a Magyarország-Románia világbajnoki selejtező zárt kapus lesz, miután a tavaly nyári, Izrael elleni barátságos mérkőzésen szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat skandált.

Embedly Powered

Patinás fővárosi klub sorsa dőlhet el a hétenRendkívüli ülést tart a XIV. kerület képviselő-testülete csütörtökön a BVSC-Zugló térítésmentes átvételéről. Papcsák szerint a kerületnek szüksége van a sportlétesítményre A képviselők korábban egyetértettek a sportegyesületnek otthont adó földterület, a létesítmények és a vagyontárgyak – vagyis mintegy 6 milliárd forint értékű vagyon – térítésmentes átvételében, azonban a legutóbbi testületi ülésen nem kapott többséget a javaslat.

Embedly Powered

via Hir24
Megkezdődött az utolsó előtti NOB-ellenőrzés SzocsibanA Nemzetközi Olimpiai Bizottság koordinációs bizottsága kedden megkezdte utolsó előtti ellenőrzését a jövő évi szocsi téli játékok helyszínén. A Jean-Claude Killy vezette testület a Fekete-tengeri üdülőhelyen találkozik a 2014. február 7-én rajtoló olimpián szereplő sportágak vezetőivel is. Amióta Szocsi 2007-ben elnyerte a rendezés jogát, ez a kilencedik szemle a városban.

Embedly Powered

Lisztes: “Rengeteg munka van a mostani Fradiban!” (interjú)Lisztes Krisztián a Fradi legendája, 49-szeres válogatott, 113 mérkőzést játszott a zöld-fehéreknél három részletben, és vasárnap ott volt az Albert Flórián Stadionban az Újpest ellen 2-1-re megnyert derbin. Mármint a nézőtéren – nyitott szemmel. Lisztes Krisztián kalapot emel Ricardo Moniz edzésmunkája előtt (fotó: fradi.hu) – A Fradit mindig megnézem, ha nem üti a mi meccsünk, mármint a Soroksáré az ő meccsüket.

Embedly Powered

Davor Suker szerb-horvát békét hirdetBékét hirdet a horvát és a szerb szurkolók között Davor Suker, a Horvát Labdarúgó Szövetség elnöke a két ország válogatottjának jövő pénteki, zágrábi világbajnoki selejtezője előtt. A korábbi kiváló játékos a szerb Tanjug hírügynökségnek elmondta: ha lenne egy varázspálcája, akkor biztosítaná, hogy a horvát drukkerek ne fütyüljék ki a szerb himnuszt.

Embedly Powered

via Hvg
Megsorozod, aztán tipliJános 32 éves tanár, több küzdősportot is kipróbált, kizárólag abból a célból, hogy meg tudja védeni magát. Ennek a leghatékonyabb és legpragmatikusabb módját a krav magában találta meg néhány hónappal ezelőtt. “Az tetszik benne, hogy nincs mögötte semmilyen filozófia, egyszerűen a túlélésről szól” – mondja.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ó, ó, ó, hol a millió?

Azok a milliók, még bizony mindig a labdarúgók bankszámláján tornyosulnak. Ráadásul olyan magasságokig emelkednek eme összegek, hogy egy-két ország adósságtörlesztése...

Close