Sportszemle — 2013/03/12 at 06:30

Sportszemle 2013.03.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Tékozló lányként tér vissza Janics Natasa“Négy hónap alatt fokozatosan vált egyre világosabbá Natasa számára, hogy a szerbiai feltételrendszer elmarad a magyar lehetőségektől. Belátta, hogy igazuk volt azoknak, akik korábban erre figyelmeztették” – indokolta az [origo]-nak Janics döntését Farkas Dávid, aki az áprilisig Portugáliában edzőtáborozó kajakos kommunikációs ügyeit intézi.

Embedly Powered

via Origo
Újra lehet McLaren-Honda a Forma-1-ben2015-től újra összeállhat a legendás McLaren-Honda-istálló a Forma-1-ben, értesült az autosport.com. Az oldal úgy tudja, hogy a japánok motorszállítóként térnek vissza a Forma-1-be, ráadásul valószínűleg külön volt csapatuk kedvéért. A McLaren megállapodása a Mercedesszel 2015 végén lejár, de az újság szerint már egy évvel korábban, 2014 végén újraegyesülnének, mert a Honda 2015-re tervezi érkezését.

Embedly Powered

Szerződést hosszabbított a Telekommal a MOBA Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) újabb négy évvel meghosszabbította együttműködési megállapodását a Magyar Telekommal. A telekommunikációs cég ezzel a MOB egyetlen platina fokozatú támogatója lett. A szerződéskötés alkalmából rendezett hétfői sajtótájékoztatón adták át a MOB Média-díjait.

Embedly Powered

via Hvg
Talmácsi: Már holnap motorra pattannék!Talmácsi Gábor akár a Superbike-sorozat vb-címét is elérhetőnek tartja idén, reálisan pedig folyamatosan az első hatban motorozna az általa a Moto GP-nél jobban kedvelt gyorsasági motoros-világbajnokságon. Talma a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában állkapocstörése utáni gyors gyógyulásról számolt be, s már április közepén, a következő spanyol futamon nyeregbe szállna.

Embedly Powered

Júliusban indul a kiemelt sportágak támogatásaJúlius 1-jén kezdődhet meg a 16 kiemelt sportág fejlesztési támogatása, melyhez az érintett sportági szövetségeknek három héten belül kell leadniuk 2020-ig szóló átfogó koncepciójukat a Magyar Olimpiai Bizottságnak, és a sportért felelős államtitkárságnak. Ezen sportágak 480 millió forintos tartozását a kormány átvállalja.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Duplázott a legjobb magyar triatlonos

Vanek Ákos 2011 után, 2012-ben is elnyerte az Év Triatlonistája címet. A 2011-es tiszaújvárosi Triatlon Világkupán elért 3. helyezését követően...

Close