Sportszemle — 2013/03/08 at 06:30

Sportszemle 2013.03.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Rossz most debreceni szurkolónak lenniA kosárdrukkerek 2005-ben még férfi bajnoki döntőt láthattak Debrecenben, a Vadkakasok akkor ezüstérmet nyertek, a csapat azonban tönkrement. 2006-ban – az MTI szerint – 120 millió forintos adóságot halmozott fel, és a csapatot működtető gazdasági társaságban főtulajdonos debreceni önkormányzat ezt nem akarta kezelni.

Embedly Powered

via Origo

A hétvégén Gerevich-Kovács-Kárpáti kard GPAz augusztusi világbajnokság előtti utolsó hazai rangos vívóeseményre kerül sor a hétvégén Budapesten: szombaton és vasárnap a Gerevich-Kovács-Kárpáti Grand Prix keretében találkozik a férfi kardvívók nemzetközi mezőnye. A GP-n – amely hagyományosan a szakág egyik legkiemelkedőbb versenye – ezúttal is erős mezőny szerepel, a hazai szövetség tájékoztatása szerint csaknem 120 kardozó lép pástra, köztük az oroszok, az olaszok, a németek, a franciák és a dél-koreaiak legjobbjai.

Embedly Powered

Relikviaként értékesítik az Albert Stadion egyes részeitA Ferencváros értékesíteni kívánja a hamarosan lebontásra kerülő Albert Stadion egyes részeit és tartozékait. “Szeretnénk eladni a füvet, a szögletzászlókat, a kapufát, a hálókat és a bérleteseinknek lehetőséget akarunk adni arra is, hogy az évek, évtizedek óta használt székeiket megvásárolják” – mondta Orosz Pál.

Embedly Powered

Hétvégére megdőlhet Bozsik Cucu válogatott csúcsa!A női labdarúgó-válogatott Portugáliában,a világ legszínvonalasabb nemzetközi felkészülési tornáján ugyan kikapott Mexikótól, mégis volt ok az ünneplésre. A csapat kapitánya “százados lett”! Az Algarve Kupán szerda délután 16 órakor lépett pályára a női labdarúgó-válogatott és szoros mérkőzésen egygólos vereséget szenvedett a világranglista 24. helyén álló, a legutóbbi világbajnokságon is résztvevő mexikói válogatottal szemben.

Embedly Powered

via Hir24

Összefogott a Klik a diáksport szövetséggelEgyüttműködési megállapodást kötött a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) és a Magyar Diáksport Szövetség csütörtökön Budapesten. Balogh Gábor, a szövetség elnöke rámutatott: az a cél, hogy minél több gyermekkel szerettessék meg a sportot, és a pedagógusokat is szeretnék megnyerni, hogy még nagyobb kedvvel terjesszék a köznevelési intézményekben a diáksportot.

Embedly Powered

via Hvg

Olimpiai és világbajnokokkal küzd meg a hokis “veteránválogatott”Korábbi olimpiai és világbajnok hokisokkal érkezik Budapestre a HC Gazprom Export hokicsapat, amelynek csapatkapitánya Alekszandr Medvegyev, az orosz energetikai óriáscég elnökhelyettese. A szombaton 17.30 órától a káposztásmegyeri Jégpalotában rendezendő mérkőzésen jégre lép – többek között – az olimpiai bajnok Alekszej Zsamnov, valamint a világbajnok Igor Varickij és Dmitrij Frolov, továbbá két olyan játékos is, aki korábban Magyarországon volt légiós: Dmitrij Tyeplakov és Jevgenyij Csizmin.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sport és média témával jubilál a meetup

Május 3-án ötödször kerül megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup. A mini-jubileum alkalmából különleges programokra és rendhagyó helyszínre számíthatnak az érdeklődők.

Close