Sportszemle — 2013/03/07 at 07:04

Sportszemle 2013.03.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyarországra jön Szeles MónikaA kilencszeres Grand Slam-tornagyőztes Szeles Mónika és az olimpiai bajnok orosz Jelena Gyementyjeva lesz a március 30-án Veszprémben rendezendő I. magyar teniszfesztivál díszvendége.

Embedly Powered

via Hvg
Kilencéves kislány verte NadalékatKilencéves kislány verte Nadalékat – A megacuki bemutatón Del Potro hívta be játszani, Nadal a színész Ben Stillert. A teniszaréna zengett.

Embedly Powered

Juhász: A belgák nem a színvonallal verik az NB I-etA magyar focibajnokságba nyolc év után visszatérő Juhász Roland az NB I-et jobbnak látja a korábbiakhoz képest. A Videoton védője a javulást elsősorban a légiósokkal magyarázza, szerinte jobb körítéssel a hazai liga közel járhatna a belga élvonalhoz.

Embedly Powered

via Origo
Két Puskás-szobrot is avatnak BudapestenNemes a versengés: március végén két Puskás Ferenc-szobrot is avatnak Budapesten, jelen állás szerint Kristóf Lajos kispesti művének bemutatása megelőzi az óbudai alkotás március 28-ára tervezett átadását. Tavasszal egy Puskás-mellszobor is átadásra kerül (Fotó: Puskas.com) Március végén avatják fel a világ első egészalakos köztéri Puskás-szobrát, amely a Bécsi út sétánnyá alakított szakaszán, a Puskás Öcsi térre keresztelt területen áll majd.

Embedly Powered

Jé: egyesek jobban keresnek az NB1-ben, mint egy F1 pilóta! – Sport24A spanyol sportsajtó megszellőztette a Forma-1 versenyzőinek idei kereseti listáját. Bármilyen meglepő, kis hazánk labdarúgó iparában akadnak olyan játékosok, akik simán felférnének rá. Fernando Alosno a Forma-1 március 17-i ausztráliai nyitányát megelőzően állítja, jobb lesz, mint tavaly volt. Nos, ha a vb címet még nem is garantálja senki, egy valamiben biztosan élen végez, mégpedig a fizetések ranglistáján.

Embedly Powered

via Hir24

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A magyar sportesemények koronaékszerei

A sportközvetítési jogok értékesítésére irányuló szerződések lényeges részét képezik az exkluzivitásra [kizárólagosságra] vonatkozó rendelkezések. Ez ahhoz vezethet, hogy az érintett...

Close