Hírlevél — 2013/03/05 at 22:44

Sport és média témával jubilál a meetup

by

Május 3-án ötödször kerül megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup. A mini-jubileum alkalmából különleges programokra és rendhagyó helyszínre számíthatnak az érdeklődők.

Újabb állomásához érkezett a féléves rendszerességgel jelentkező Sportmarketing Újragondolva Meetup, amelyet az ötödik alkalommal járó mini-jubileum megünneplésére a május első hétvégéjén rendezendő, országos érdeklődésre számot tartó Sport Expo első napján tartunk. A meetup szakmai eseményei a Hungexpo 25-ös épületében zajlanak majd, de összhangban a Sport Expo központi helyszínének számító A pavilon változatos programjaival.

Sportmarketing Újragondolva Meetup

A Sportmarketing Újragondolva Meetup során a sport és a média kapcsolatát járjuk körül a különböző érintettek – sport szervezetek, brandek, média – bevonásával. A téma a szakma képviselői mellett a Sport Expo sportszerető közönségének figyelmére is érdemes. Napjainkban a sport és a média kapcsolata túlmutat a klasszikusnak mondható sajtó és televíziós csatornák használatán. Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az új média platformok, élükön a közösségi médiával, a hagyományos felületek pedig interaktív tartalmakkal egészülnek ki.

meetup_cover

Az érdeklődők harmadik éve változatlan jegyáron vehetnek részt a rendezvényen, ráadásul a meetup belépőjével ezúttal a Sport Expo is látogatható. A korán regisztrálók a már elérhető Early Bird kedvezményre jogosultak, a diákok pedig, a korábbi alkalmakhoz hasonlóan, fél áron válthatnak jegyet.

További részletek, jegyinformáció, regisztráció: sportsmarketing.hu/meetup

KORÁBBI MEETUPOK

A korábbi Sportmarketing Újragondolva Meetupok beszámolói, képei, valamint a DIGI Sport Reggeli Start műsorában lement beszélgetések megtekinthetők az alábbi linkeken:

Sportban az Üzlet – Sportmarketing Újragondolva Meetup, 2012.11.28., Mu Színház
Az olimpia marketing szemmel – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2012.05.17., Mu Színház
SportPR/Sport branding – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2011.11.10., Mu Színház
A sport online/mobil marketing vonatkozásai – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2011.05.26., Fogasház

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Google szemüveget a bírónak!

Újabb jelentős áttörés előtt áll a kütyüpiac. Küszöbön az átlátszó mobiltelefon, az intelligens karóra, de ami véleményem szerintem még nagyobbat...

Close