Sportszemle — 2013/03/04 at 06:30

Sportszemle 2013.03.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Családbarát stadionok 2013-ban isA Sport TV a Magyar Labdarúgó Szövetséggel karöltve 2013-ban is megkeresi az OTP Bank Liga leginkább családbarát stadionját. A cél, hogy minden magyar mérkőzés családi esemény, kulturált szórakozás legyen. A két szervezet 1 millió forinttal és 10 millió forint értékű reklámkampánnyal díjazza a nyertest, hogy a következő szezonban a szurkolók még jobban érezzék magukat a győztes klub stadionjában.

Embedly Powered

Óriásgóllal lenne az első NFL-es nőA huszonnyolc éves Lauren Silbeman lesz az első nő, aki részt vesz egy NFL-es próbajátékon, a New York Jets edzőközpontjában rúgóként mutathatja meg a hétvégén, hogy mit tud. Nagy célt tűzött ki maga elé, a próbán hatvanyardos távolságból akar mezőnygólt rúgni.

Embedly Powered

Élsportolók csatlakoztak a Föld órája kampányhozMagyar élsportolók is csatlakoztak a Föld órája kampányhoz, amelynek keretében idén március 23-án 20.30-tól borulnak sötétbe egy órára városok, nagy irodaépületek és műemlékek világszerte – hangzott el a kampányindító sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten. | Totalsport.hu

Embedly Powered

Salgótarjáni tervek – portugál akcentussalNagy László, az újpesti legenda visszahelyezné Salgótarjánt az ország futballtérképére. Tavaly augusztusban Salgótarján futballkedvelői ismét reménykedve várhatták a városi csapat, az SBTC (szezon közben SBTC-Puebla) új szezonját. A több magyar futballklubot is támogató Puebla cégcsoport többségi tulajdonos lett a csapatnál, és hamar meg is kezdte annak átalakítását.

Embedly Powered

R. Carlost alázta, korcsolyázó olimpikon leszIlhan Mansiz szeretne az első ember lenni, aki futballvilágbajnokságon és téli olimpián is részt vesz. A futball-vb már megvolt neki 2002-ban, a 2014-es szocsi olimpián műkorcsolyában indulna a szlovák Olga Beständigovával. Mansiz 21-szeres török válogatott volt, de a vb-n lett hallhatatlan, amikor aranygóllal juttatta csapatát az elődöntőbe.

Embedly Powered

Buranits Ildikó a MOM Sportcsarnok élénMárciustól az önkormányzat saját tulajdonú cége üzemelteti a Csörsz utcai MOM Sportcsarnokot (a korábbi Sportmaxot). A Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft. irányítására a számos sportrendezvényt sikerre vivő, a World Bodybuilding and Physique Sports Federation európai főtitkáraként és a világszövetség női bizottságának elnökeként tevékenykedő Buranits Ildikó kapott megbízást.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Atlétika Európa-bajnokság a fenntarthatóság jegyében

A hétvége során rendezik a fedettpályás atlétika Európa-bajnokságot Göteborgban. A versenyek helyszíne az 1971-ben átadott Scandinavium Arena, amely a északiak...

Close