Sportszemle — 2013/03/01 at 06:30

Sportszemle 2013.03.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Mi történt a Barcával?Kevesebb mint egy héten belül másodszor szenvedett kétgólos vereséget a Barcelona, amire két tényező miatt is felkaptuk a fejünket: egyrészt azért, mert ezt megelőzően az egész idényben összesen háromszor kapituláltak Messiék, másrészt pedig azért, mert mindkét meccsen feltűnően gyenge produkciót nyújtott a katalán csapat.

Embedly Powered

via Origo
Az állam 180 millióval támogatja a vívó-vb-tSzáznyolcvanmillió forinttal támogatja a kormány az augusztusi budapesti Mol vívó-világbajnokság megrendezését – hangzott el az év kiemelkedő hazai sporteseményének csütörtöki sajtótájékoztatóján. “Ez a támogatás a jelen gazdasági helyzetben példa értékű – mondta Simicskó István sportért felelős államtitkár, hozzátéve: Magyarország számára fontos, hogy sportnagyhatalmi státusát megőrizze, sőt tovább erősítse.

Embedly Powered

Hokipályákat építenének a társasági adóbólOrszágszerte jégkorongpályákat építenének a társasági nyereségadóból (TAO) befolyó összegekből. A magyar szövetség (MJSZ) előzetes igényfelmérése szerint többek között a Ferencváros és az Újpest is tervezi fedett jégpálya felépítését. Az FTC a X. kerületi Újhegyi lakótelep mellett húzna fel egy kétezer fő befogadására alkalmas csarnokot.

Embedly Powered

via Hvg
Élsportolók csatlakoztak a Föld órája kampányhozMagyar élsportolók is csatlakoztak a Föld órája kampányhoz, amelynek keretében idén március 23-án 20.30-tól borulnak sötétbe egy órára városok, nagy irodaépületek és műemlékek világszerte – hangzott el a kampányindító sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten. | Totalsport.hu

Embedly Powered

Újra élő bunyó a Sport TV-n – Sport24Hosszú kihagyás után ismét lesz Magyarországról élő ökölvívó-közvetítés a televízióban. Rácz Félix irodája hozza össze a meccseket A Sport Televízió és a Rácz Félix menedzser által fémjelzett Ferobox Event ugyanis megegyezett a március 23-i, szentesi bokszgála közvetítéséről.

Embedly Powered

via Hir24

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.02.28.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close