Sportszemle — 2013/02/28 at 06:30

Sportszemle 2013.02.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Játékosonként 1,2 milliót kapnak a klubok a kézi-vb utánJátékosonként 1,2 milliót kapnak a klubok a kézi-vb után

Embedly Powered

A MOB a budapesti Sport Expo védnökeA MOB a budapesti Sport Expo védnöke.

Embedly Powered

A sportolónak ennél jobban semmi sem fájAz olimpiai bajnok kalapácsvető Kiss Balázs sérülések miatt, 32 évesen fejezte be az élsportot. Kilenc év telt el azóta, így jól tudja, milyen nehéz átállni a sport utáni életformára. “A legnehezebb, hogy azt érzed, már nem vagy fontos, vagy nem úgy vagy fontos, ahogyan szeretnéd.

Embedly Powered

via Origo
Vincze Ottó elárulta, mi hiányzott a BarcelonábólAz egykori Fradi-kedvenc sem hagyta ki a keddi El Clásicót, amit idegenben nyert meg 3-1-re a Real Madrid. Vincze Ottó a végeredménynek nem örült, a nagy titkot viszont elárulta az FFT-nek: megfelelő szakember kell a Barcelona élére, máskülönben még egy ilyen garnitúra sem tud tartósan eredményesen futballozni. Láttuk.

Embedly Powered

Ennyibe kerül a magyar Forma 1A következő évtized elejére meghaladhatja a tízmilliárd forintot a Magyar Nagydíj megrendezéséért fizetendő jogdíj összege.

Embedly Powered

Íme a magyar bundameccsek listájaKözponti Nyomozó Főügyészség (KNYF) nyilvánosságra hozta azt a 33 labdarúgó-mérkőzést, amelyekkel összefüggésben felmerült a manipuláció megalapozott gyanúja a nemzetközi bundabotrány magyarországi vonatkozásában. A listán többek között 11 magyar, egy olasz és három finn élvonalbeli bajnoki találkozó mellett egy felnőtt válogatott összecsapás is szerepel.

Embedly Powered

via Hvg

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A pszichológia körülöttünk van

Nem is gondolnánk, hogy a pszichológiának mekkora szerepe van a sportpályák világa környékén és az üzleti döntések meghozatalában egyaránt. Robert...

Close