Sportszemle — 2013/02/26 at 06:30

Sportszemle 2013.02.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


MLSZ-harc a végsőkig a magyar-románértMLSZ-harc a végsőkig a magyar-románért – A futballszövetség a zártkapus vb-selejtező miatt a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordult.

Embedly Powered

Hangának lassan új csapat után kell néznie – Sport24Hanga Ádám 15 ponttal a Manresa egyik legjobbja volt vasárnap a vendég Badalona ellen a spanyol kosárlabda-bajnokság legutóbbi fordulójában. A magyar légiós együttesét szinte minden hétvégén elverik, mint jég a termést. A Manresa az utolsó előtti helyen áll a bajnokságban, vasárnap hazai pályán éppen a Juventut Badalona adott nekik leckét.

Embedly Powered

via Hir24
Telesport.hu – Országgyűlési határozat készül a birkózás megmentéséértA sport- és turizmusbizottság egy országgyűlési határozat elfogadását indítványozza annak érdekében, hogy a birkózás az olimpia műsorán maradjon. A testület a hétfői ülésén „a birkózás sportág a nyári olimpiai játékok programján való megőrzésének támogatásáról” elfogadott önálló indítványában kinyilvánította a komoly magyarországi tradíciókkal és eredményekkel rendelkező sportág olimpiai szereplésének fontosságát.

Embedly Powered

Már nem olyan, mint Ronaldo, jöhet az NB IA legnagyobb visszhangot egy olasz játékos Kispestre igazolása váltotta ki, a La Repubblica olasz lap szerint ugyanis Davide Lanzafame vallomásában elismerte, hogy 2008-2009-ben 6-7 ezer eurót kapott két olasz bajnoki megbundázásáért. A Honvédnak papírja van az olasz szövetségtől, hogy a csatár ellen nem folyik eljárás, szakmai szempontból pedig teljesen érthető, hogy ragaszkodnak a focistához, képességei ugyanis elvben kiemelkednek a magyarországi átlagból.

Embedly Powered

via Origo
Egy hónap múlva startol a snowboard magyar bajnokságMárcius 14-én a snowboard paralell szlalom versenyekkel rajtol el a 21. Fundango Snowboard Magyar Bajnokság és Síkupa 4 napos rendezvénye az ausztriai Kreischberg lábánál. A Magyar Snowboard Szövetség hivatalos versenyprogramjában 2 snowboard alpin szám, a szabad stílusú big air és slope style, valamint az alpin és freestyle versenyzők által is kedvelt boardercross verseny szerepel.

Embedly Powered

via Hvg

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Miért fontos a sportági szakszövetség márkázása?

Már régóta gondolkozom azon, látva a hazai példákat, hogy a sportági szakszövetségek miért nem fordítanak nagyobb hangsúlyt a marketingre, márkázásra.

Close