Sportszemle — 2013/02/22 at 06:30

Sportszemle 2013.02.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Tesztversenyekkel vezetik fel a debreceni gyorskorcsolya vb-tSzinkron-, mű-, és gyorskorcsolya tesztversenyekkel vezetik fel péntektől vasárnapig a március 8. és 10. között sorra kerülő rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságot a debreceni Főnix Csarnokban. Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése A létesítmény küzdőterén már készen áll az 1800 négyzetméteres jégfelület, a pályamunkások folyamatosan dolgoznak azon, hogy tökéletes állapotba hozzák azt a versenyekre – tapasztalta az MTI tudósítója csütörtökön a helyszínen megtartott sajtótájékoztatón.

Embedly Powered

A legkisebb vicc sem fér bele – Mocsai Lajos portréjaMinden idők legsikeresebb magyar kézilabdaedzője, a nőkkel és a férfiakkal is világbajnoki ezüstérmet nyert, volt olimpiai döntős és Európa-bajnok. Tíz évet dolgozott egyhuzamban a világ legerősebb bajnokságában, nyert BEK-et, két csapattal KEK-et, kétszer győzött a City-kupában. Európai mesteredző, az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) életműdíjasa, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának docense.

Embedly Powered

via Origo
Szegedi futballguru lesz Csányi Sándor?Egyik cégén keresztül beszállhat a magyar klubfutballba Csányi Sándor MLSZ-elnök – írja a rangado.hu-ra hivatkozva a delmagyar.hu. A cikk szerint az NB II Keleti csoportjában most 12. helyen álló Szeged 2011-nél vállalhat szerepet az OTP Bank elnöke.

Embedly Powered

via Hvg
Visszakerült a DVTK-hoz a női kosárcsapat – Sport24A Diósgyőri VTK két évtized után visszafogadja a DKSK együttesét saját kötelékébe, és a tulajdonosnak nagy tervei vannak Miskolcon. Mezt cserélt a DVTK két csapata A csapat Work Force DVTK néven folytatja szereplését február 21-től a Magyar Kupában és a Közép-európai Ligában; a csapat mindkét megmérettetésben a legjobb négy közé jutott.

Embedly Powered

via Hir24
Ötven ország versenyzői a budapesti karate Eb-nÖtven országból várnak versenyzőket a magyar házigazdák a május 9. és 12. közötti karate Európa-bajnokságra, amelynek a káposztásmegyeri Jégpalota ad otthont. A magyar szakvezetés két-három érem megszerzésében bízik.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Legyél te a legjobb kézilabda menedzser!

A Bajnokok Ligáján alapuló kézilabda menedzser programot indít közösen az Európai Kézilabda Szövetség [EHF] és a sorozat főszponzora, a VELUX....

Close