kézilabda, Sportmarketing — 2013/02/21 at 11:30

Legyél te a legjobb kézilabda menedzser!

by

A Bajnokok Ligáján alapuló kézilabda menedzser programot indít közösen az Európai Kézilabda Szövetség [EHF] és a sorozat főszponzora, a VELUX. Az online játékba bárki beszállhat teljesen ingyen.

A handballenergy.com oldalon a kézilabda rajongói összeállíthatják és menedzselhetik saját csapatukat. A VELUX Handball Manager online programban a szurkolók adhatnak-vehetnek játékosokat, pontokat gyűjthetnek a lejátszott mérkőzéseikért, versenyezhetnek egymással a nyilvános vagy az ismerősökkel létrehozott zártkörű bajnokságokban.

VELUX-EHF-handball-manager

A verseny hivatalosan március 13-án indul, egy időben az EHF kézilabda Bajnokok Ligája kieséses szakaszával, vége pedig júniusban lesz, a BL négyes döntő fináléjának napján. A játékban részt vevők összemérhetik a tudásukat az Európa-bajnok Lars Christiansennel, aki szintén elindítja saját álomcsapatát. A legjobban szereplőkre értékes nyeremények várnak, többek között egy VELUX EHF Bajnokok Ligája bérlet, vagy egy dedikált mez.

velux_ehf_kezilabda_manager_program

Minden regisztráló 50 millió eurós virtuális büdzséből gazdálkodhat, ennyiből kell a legjobbnak vélt csapatot összeállítani. A kiválasztott játékosok valós életbeli teljesítménye tükröződik majd a pontrendszeren keresztül az átigazolási értékükben. A szurkolókból előlépett menedzsereknek olyan helyzetekre kell reagálniuk, mint a formaingadozások, a sérülések, vagy éppen a következő ellenfél taktikája.

VELUX EHF FINAL4 2011

A VELUX Handball Manager program következő bajnoksága a2013-14-es szezonnal kezdődik.

Forrás: eurohandball.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.02.21.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close