Sportszemle — 2013/02/19 at 07:00

Sportszemle 2013.02.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Putyin olimpiai játékaiÖtvenegymilliárd dolláros (11 200 milliárd forintos) költségvetésével a 2014-es szocsi téli olimpia minden idők legdrágábbja lesz, a nyári játékokat is figyelembe véve. Az eddigi rekordot Peking tartotta 40 milliárddal, míg a legutóbbi, londoni játékok kijöttek 14,4 milliárdból. 2007-ben, amikor Szocsi elnyerte a rendezés jogát, a mostani költségvetésnek csupán az ötödével számoltak a szervezők.

Embedly Powered

via Origo
Ez a korszak lezárult, újat kell kezdeniA Salzbrugtól elszenvedett vereséggel matematikailag is biztossá vált, hogy a Fehérvár ebben a szezonban nem jut az EBEL rájátszásba. Ha csak azt nézzük, hogy a klub eddigi hat szezonjából négyszer nem élte túl az alapszakaszt egy nagyon erős hokiligában, akkor nagy tragédia nem történt.

Embedly Powered

Détári ellen is vallhatott a bundaügy koronatanújaDétári Lajosra és saját volt barátnőjére is vallott a bundaügy koronatanújának tartott Horváth Gábor, a Siófok, a REAC és a DVTK korábbi labdarúgója – közölte a rangado.hu portál ügyészségi okiratokra hivatkozva.

Embedly Powered

via Hvg
Kiszáll a Merci az F1-ből – vagy mégsem? – Sport24A Frankfurter Allgemeine Zeitung vasárnapi számában arról cikkeztek, fennáll a lehetősége annak, hogy a Mercedes kiszáll a Forma-1-es cirkuszból. A lap megszólaltatta a csapat legnagyobb befektetőit, az Union Investment, valamint a DWS képviselőit is, és ők kellően negatívan nyilatkoztak ahhoz, hogy a címben foglaltak első fele akár igaz is lehessen.

Embedly Powered

via Hir24
Az olimpiai bajnokok nem helyettesítik a Túró RuditÁltalában fél nyolc körül kelek, szerencsére csak délelőtt vannak óráim, legrosszabb esetben is délután egy órakor végzek. Az edzést fél kettőkor kezdem, mintegy két órát vagyunk a pályán. Ezután általában fél órát, órát regenerálódunk egy külön teremben. Itt kaphatunk masszázst, segítenek a nyújtásban is, de még más szolgáltatást is igénybe vehetünk, mint például a jégkád, jacuzzi, szauna.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Michael Jordan – A játékos, aki világmárka lett

Halhatatlanná válni…. Amerikában egyes sportágak ikonikus játékosait visszavonulásuk után beválasztják az adott sportág dicsőségcsarnokába [Hale of Fame]. Michael Jordan, aki...

Close