Sportszemle — 2013/02/18 at 07:00

Sportszemle 2013.02.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A miniszterelnöktől kuncsorogtam volna?„Pár napra jöttem, de több mint másfél éve itt vagyok Izlandon” – mondja az olimpiai bajnok, amikor Reykjavík egyik belvárosi kávézójában leülünk beszélgetni. „Amikor másodszor is megérkeztem, tudtam, hogy a fittkid nem nyújt majd számomra biztos megélhetést. A helyi magyarok segítségével elkezdhettem gyerekekkel foglalkozni abban a klubban, ahol manapság is dolgozom.

Embedly Powered

Halmosi szerint itthon nem megfelelőek a körülményekHalmosi Péter szerint szomorú az a tény, hogy nem tudnak füves pályán készülni a Haladás játékosai. Halmosi azt is megemlítette, hogy Ausztriában a hétvégén már bajnoki mérkőzéseket játszanak. “Ezek a körülmények mindenféleképpen megnehezítik a felkészülésünket” – kezdte a 33 éves labdarúgó a Haladás weboldalán.

Embedly Powered

Tescós ütőkkel nem lehet BL-t nyerniAki belép a budaörsi sportcsarnokba, rögtön láthatja, hogy az itteni sportolóknak a körülményekre nem lehet panaszuk. A létesítményben van egy nagy uszoda és egy csapatsportmeccsek rendezésére alkalmas hatalmas terem – itt lesz a pingpongosok BL-döntője is, várhatóan több száz vagy akár ezer néző előtt. Tilos kereplővel szurkolni!

Embedly Powered

via Origo
Őrjítő, nem jött ki belőlük a maximumVannak, akik bajnokok lettek, mégis torzó a pályafutásuk, mert a testük már nem engedelmeskedett. Vannak összetört karrierek, pedig kivételes rekordokat érhettek volna el. Politika és irigység, nem kellő odafigyelés miatt is sok ígéretes magyar élsportoló nem teljesedhetett ki. Nem lett az, ami lehetett volna.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Super Bowl számokban

Február első hétvégéjén rendezték minden idők egyik legnézettebb sporteseményét, a XLVII. Super Bowl-t. A döntő szüneteiben vetített reklámokért képkockánkét –...

Close