Sportszemle — 2013/02/15 at 06:30

Sportszemle 2013.02.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Pistorius lelőtte a barátnőjétOscar Pistorius a saját házában ölte meg a barátnőjét, a hatszoros paralimpiai bajnok négy lövést eresztett meg, állítólag azért, mert azt hitte Reeva Steenkamp modellről, hogy egy betörő. A rendőrség megtalálta a helyszínen a kilenc milliméteres pisztolyt.

Embedly Powered

via Origo
Profi akar lenni a 16 éves magyar golfozólányLegfőbb célja, hogy egy amerikai egyetem elvégzését követően a profik között bizonyítson a jelenleg másodikos gimnazista Rózsa Csilla, a legsikeresebb magyar junior golfozó, akit korosztályában tavaly az egyik szervezet a legjobb női játékosnak választott.

Embedly Powered

via Hvg
Kiss Gergő: Szóljatok, ha már ciki vagyokA magyar vízilabda-bajnokság hatodik helyén áll a Groupama Honvéd férfi csapata, amelyikben van két válogatott játékos, de nem a három olimpiai bajnokról (Gergely István, Steinmetz Barna, Kiss Gergő) van szó.

Embedly Powered

Overdose nyomában: Ostinato Dubaiban remekelt – Sport24Második dubai futásán a negyedik helyet szerezte meg a magyar versenyló.

Embedly Powered

via Hir24
Telesport.hu – Országos körútra indul a paralimpiai kiállításHuszonkét magyar város Tesco-áruházaiban lesz látható egy-egy hétig az a fotókiállítás, amely a londoni paralimpia emlékezetes pillanatait idézi fel. A képeket december óta a fővárosi Iparművészeti Múzeumban lehetett megtekinteni, jelenleg pedig az áruházlánc újpesti üzletében láthatók.

Embedly Powered

Jubileumi cselgáncs-verseny az Eb jegyében | TotalSportÖtvenedik alkalommal kerül sor a hétvégén a cselgáncs Hungária Kupára, amelyen ezúttal a férfiak lépnek tatamira, és amely az áprilisi, budapesti Európa-bajnokság jegyében zajlik. | Totalsport.hu

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.02.14.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close