Sportszemle — 2013/02/12 at 06:30

Sportszemle 2013.02.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Erősített a Sport TV: új stúdió, új műsorokA Chello Central Europe tavaszindító sajtótájékoztatóján bemutatták a FourFourTwo szakmai partnere, a Sport TV fejlesztésének új bástyáit: az új stúdiót és díszleteit. Közben pedig jót nosztalgiáztunk. Nemrég még a Die Hard 5. részét forgatták a közelben – immár a sportvilág eseményeinek megkerülhetetlen színhelye.

Embedly Powered

Mi lenne velünk les nélkül?Les volt, vagy nem volt les? Amíg lesznek nézők a futballmeccseken, addig vitatkozni fognak azon, hogy a labda elrúgásának pillanatában hol állt a csatár és hol a védő. A játékvezetők számára a lesek megítélése a legnehezebb döntések közé tartozik, miközben egy-egy rosszul megítélt leshelyzet az egész meccset eldöntheti.

Embedly Powered

via Origo
Esküt tettek az ifjúsági olimpiára készülőkLetette az esküt az a 14 magyar sportoló, aki részt vesz a február 17. ás 22. közötti téli Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF). A budapesti eseményen Regőczy Krisztina olimpiai ezüstérmes jégtáncos olvasta fel az eskü szövegét. Brassóban nyolc sportágban, alpesi síben, sífutásban, sílövészetben, jégkorongban, műkorcsolyában, rövidpályás gyorskorcsolyában, síugrásban és hódeszkázásban rendeznek versenyeket, Magyarország hat sportágban indul.

Embedly Powered

Telesport.hu – Erdei Zsolt szakkommentátor leszErdei Zsolt profi ökölvívó világbajnok szakkommentátorként működik majd közre Sport Televízió 13. menet című új bokszmagazinjában. Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése A csatorna hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, az új műsor a profi ökölvívó gálák legfontosabb, legérdekesebb pillanatait foglalja majd össze a jelenleg Hamburgban készülő Madár segítségével.

Embedly Powered

Szilágyi Áron 2012 legszexisebb pasija | TotalSportSzilágyi Áron népszerűsége a londoni olimpia óta a rock sztárokéval vetekszik. Ez természetesen nem is meglepő, hiszen London első olimpiai bajnoka nem sokat változott, azóta is az a közvetlen kedves fiatalember maradt, aki az ötkarikás játékok előtt volt. | Totalsport.hu

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ecclestone újabb nagy dobása

A Forma 1 teljhatalmú egyeduralkodója, Bernie Ecclestone ismét bevetette karakán személyiségét és egy „igen kedvező” megállapodást kötött.

Close