Sportszemle — 2013/02/11 at 06:30

Sportszemle 2013.02.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Rácz feltámasztja a haldokló profi bokszotAz egyetlen nemzetközileg is ismert magyar bokszmenedzser, Rácz Félix 2006-ban vonult vissza az ökölvívástól, idén március 23-án, Szentesen tér vissza hivatalosan egy gálával. (A városban fejezte be egyébként.) „Bokszeseményeket már körülbelül másfél-két éve ismét szervezünk, de eddig inkább társszervezésben tettük, és külfüldön: Szlovákiában, Szerbiában és Németországban.

Embedly Powered

Szocsi készül: 1200 alkalmazott, 20 ezer önkéntes, 3 olimpiai faluMintegy 1200 főállású alkalmazott tevékenykedik a szocsi téli olimpia előkészületein, s jelenleg is zajlik csaknem 20 ezer önkéntes felkészítése, hogy egy év múlva minden olajozottan működjön.

Embedly Powered

via Hvg
Pesszimisták és irigyek a magyarok – interjú a Debrecen olasz világbajnok pólósávalKevés, mert még egyéves sem voltam, amikor a családommal kiköltöztünk Olaszországba. De amikor csak tehettem, jöttem a Margitszigetre edzőtáborozni. Magyarországot eddig még nem tudtam rendesen megismerni, pedig nagyon szeretném, ezért is igazoltam Debrecenbe. Ki tudja, egyszer talán Budapesten is megfordulok majd. Tökéletesen beszél magyarul. Az anyukám magyar, tőle tanultam meg.

Embedly Powered

via Origo
Papp Ildikó az északi sí vébére készül | TotalExtremeA salgótarjáni önkormányzat által három millió forinttal támogatott Papp Ildikó legutóbb Lengyelországban bizonyította, hogy megérdemli a szponzorációt. A Nord Sport KSE sífutója a február végén rendezendő vb főpróbáján, a Szláv Kupán szerzett értékes olimpiai pontokat. Az olimpiai kvalifikációs FIS-versenynek Wisla-Kubalonka pályája adott otthont, a salgótarjáni versenyző a tíz kilométeres szabadstílusú számban állt rajthoz.

Embedly Powered

Bolt zsákolna párat az NBA All Star-gálájánZsákolni szeretne az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) jövő hétvégi All Star-gáláján Usain Bolt, a jamaicaiak hatszoros olimpiai bajnok vágtázója. A 26 éves, 195 centis sprinter a Houstonban sorra kerülő kosárfesztivál egyik betétprogramjában, a hírességek mérkőzésén lép majd pályára.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Finisben az Év Sportolója szavazás

Február 12-ig lehet szavazni az elmúlt év legjobb sportkampányára az Év Sportolója választás keretében. A hajrában még bármi megtörténhet, az...

Close