Sportszemle — 2013/02/08 at 06:30

Sportszemle 2013.02.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nem csak fociból élne a stadionEgyszer azt nyilatkozta, hogy nem szeret határidőkről beszélni, mert azok fogságában nehéz jól dolgozni, mégis, most ki meri jelenteni, mikorra készülhet el az új Albert Stadion? Egy angol politikai veteránt szoktam idézni, én is vallom, hogy a terv fontos, a határidő is fontos, de az még fontosabb, lehetőleg ezek ne szerepeljenek egy mondatban.

Embedly Powered

Durvább lehet a profi boksznál“Szokatlan, hogy több lesz a kiütés, mivel a halánték és a fültő is szabadon lesz” – mondta az edzését az [origo] kedvéért félbeszakító Fodor Milán. A 19 éves, az országos bajnokságon kétszer is a második helyen végzett Vasas-bunyós úgy érzi, hogy az egész pályafutását befolyásolja a nemzetközi szövetség lausanne-i döntése.

Embedly Powered

via Origo
Lengyelország megosztaná olimpiáját SzlovákiávalLengyelország felajánlotta Szlovákiának, hogy amennyiben sikeresen pályáznának a 2022-es téli olimpia megrendezésére, akkor Szlovákiában bonyolíthatnák le az ötkarikás játékok összes jégkorong-mérkőzését. Az ajánlatról a pozsonyi parlament csütörtöki ülésén, a témával kapcsolatban feltett kérdésre válaszolva számolt be a külföldön tartózkodó kormányfő megbízásából Robert Kalinák szlovák belügyminiszter.

Embedly Powered

via Hvg
Pérez Carlos: Már a motiváció sem volt a régiCsütörtök Katarba repül, és szombaton már új csapatában, az al-Shamalban lép pályára Pérez Carlos, az MKB Veszprémből 16 év után távozó kubai születésű magyar válogatott átlövő. A kézilabdázó májusban még visszatér egy búcsúmeccs erejéig.

Embedly Powered

via Origo
Győztesek kellenek az A csoporthozNHL-s múlt, világbajnoki bronzérem Kanadával, német bajnoki cím edzőként. Elszánt és kiváló szakemberrel kezdi meg felkészülését az áprilisi budapesti vb-re a jégkorong-válogatott. A magyar csapat szövetségi kapitánya, Rich Chernomaz 51 meccset játszott az NHL-ben a Colorado Rockiesben, majd a franchise költözése után a New Jersey Devilsben, valamint a Calgary Flamesben és a Toronto Maple Leafsben.

Embedly Powered

David Beckhamet máris adócsalással vádolják a franciák – NSOÍgy csinálja ezt egy igazi sztár ( vagy így): David Beckham még egy percet sem játszott a Paris Saint-Germain csapatában, máris téma az országos politikában. Gerald Darmanin, parlamenti képviselő vetette föl, hogy Beckham lovagias felajánlása, miszerint heti 150 ezer fontos (kb. 50 millió Ft) fizetését egy gyermekeket segítő francia alapítványnak utalja, nem más, mint puszta adóelkerülés.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Microsofttal erősített az Újpest FC

Pályán kívüli erősítést jelentett be az Újpest FC, mielőtt törökországi edzőtáborba utazott a csapat. A klub új technikai támogatója a...

Close