labdarúgás, Sportmarketing — 2013/02/07 at 12:00

A Microsofttal erősített az Újpest FC

by

Pályán kívüli erősítést jelentett be az Újpest FC, mielőtt törökországi edzőtáborba utazott a csapat. A klub új technikai támogatója a Microsoft Magyarország, amely első lépésként egy személyre szabott mobilalkalmazást fejlesztett lila-fehéreknek.

Az Újpest FC a Szusza Ferenc Stadionban rendezett sajtótájékoztatón jelentette be új technikai partnerét, a Microsoft Magyarországot. Az eseményen a csapat kapitánya, Vermes Krisztián és Kőnig Tibor, a Microsoft Magyarország főmérnöke mutatták be a gyakorlatban a közös munka első gyümölcsét, a klub számára fejlesztett egyedi mobilalkalmazást.

Kőnig Tibor és Vermes Krisztián

Az alkalmazás segítségével a klub vezetői kapcsolatba léphetnek a szurkolókkal, akiket akár a mérkőzések alatt is fontos információkkal láthatnak el. Az partnerség első évében a három egységből álló szolgáltatást – az Office 365 és a CRM Online applikációi – a Microsoft térítésmentesen biztosítja a lila-fehérek számára, majd a klub később eldöntheti, hogy az alkalmazás melyik elemét szeretné megvásárolni.

Roderick Duchatelet és Papp István

„A Microsoft új korszakának egyik fontos mérföldkövét a Windows 8 megjelenése, és az azon elérhető alkalmazások jelentették. Ezért nem titkolt célunk az, hogy a Windows Áruházba olyan alkalmazások kerüljenek, amelyek kifogástalanok, helyben is releváns tartalmat adnak, ugyanakkor világszerte is érdekesek lehetnek. Az Újpest FC és egyben a magyar labdarúgás számára fejlesztett alkalmazás helyi érvényessége megkérdőjelezhetetlen, hiszen minden korábbinál gyorsabb és testre szabottabb kommunikációs csatornát kínál a játékosok, a klub, és a szurkolók háromszögében. Nemzetközi érvényességét pedig egy közös nyelv, a foci igazolja. Bízom abban is, hogy az Újpest FC számára az Office 365 és a CRM Online bevezetése hasonlóan új korszakot nyit meg, mint amilyet a Microsoftnál a Windows 8-cal éltünk meg. Az Office és a CRM szolgáltatásai immár a felhőből is elérhetők, így az Újpest a lehető legkisebb ráfordítással tudja optimalizálni működése hatékonyságát. A Microsoft hisz abban, hogy a korszerű technológia is hozzásegítheti az Újpest FC-t és a magyar labdarúgást ahhoz, hogy világszintű sikereket érjen el” – nyilatkozta Papp István, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója.

Forrás: ujpestfc.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.02.07.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close