Sportszemle — 2013/02/05 at 06:30

Sportszemle 2013.02.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Doppingoljanak csak, akkor is nézemLance Armstrong doppingügye megrendítette a profi kerékpározást, szól az utóbbi hónapok közismert mantrája. Az Amerikai Doppingellenes Ügynökség (USADA) nyomozása végén mind a hét Tour de France-győzelmétől és az olimpiai bronzérmétől is megfosztották a közelmúltig élő legendaként tisztelt kerékpárost, aki januárban nyilvános beismerésre kényszerült.

Embedly Powered

via Origo
Ecclestone választ a 3 Hungaroring-tervbőlGyulay Zsolt, a Hungaroring igazgatója a 2013-as hazai Forma-1-es futamon szeretné aláírni a Magyar Nagydíj 2017-21 közötti szerződéshosszabbítását, ahogy azt már hónapok óte tervezik. A mogyoródi pályát a nyári verseny után újítanák fel, ezért a ring 2014 tavaszán még zárva lesz.

Embedly Powered

A csinos atléta New York-i kalandja | TotalSportNguyen Anasztázia új életet kezdett. A Felix Promotion menedzserirodával együttműködő sprinter az év elején az USA-ba, Houstonba költözött, ahol megkezdi egyetemi tanulmányait, ahol olimpiai bajnok futók foglalkoznak vele, többek közt Carl Lewis. A 19 éves sportoló blogot vezet kinti életéről, ebből olvashatják most a legfrissebb bejegyzést. | Totalsport.hu

Embedly Powered

Nem csak a Real Madrid jön MagyarországraElőször lesz ausztrál résztvevője a húsvétkor hatodik alkalommal sorra kerülő Puskás-Suzuki kupa utánpótlás-labdarúgótornának.

Embedly Powered

via Mno
15 millió pizza és 2000 tonna hot dog fogy a Super Bowl alatt – NSO78 ezren a helyszínen, 110 millióan a televíziókon keresztül követik a Super Bowlt (Fotó: Action Images) 1,23 milliárd csirkeszárnyat esznek meg az amerikaiak a Super Bowl napján, ami egyébként a magas kukoricaár miatti drágább csirkéknek köszönhetően kevesebb, mint a tavalyi mennyiség. 15 millió pizzát falnak fel a Super Bowl alatt az Egyesül Államokban.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nekünk stadion kell!

A közbeszerzések elindultak, 2014 és 2016 között négy új, a nemzetközi labdarúgás minden elvárásának megfelelő stadion fog épülni hazánkban. Ha...

Close