Sportszemle — 2013/01/30 at 06:30

Sportszemle 2013.01.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Katargate – az arábiai ország megvette a 2022-es vb-?A France Football leleplezőnek szánt dossziét közöl arról, hogy Katar állítólag megvette volna a 2022-es világbajnokságot. A bő lére eresztett cikkben semmi új nincs, viszont roppant hatásos. Bő két évvel azok után, hogy 2010 decemberében, Zürichben a FIFA Katarnak adta a 2022-es vb rendezési jogát, még mindig nem nyugodtak le a kedélyek.

Embedly Powered

Játékosaival, szponzorával hosszabbított a FradiNem elégszik meg a Bajnokok Ligája nyolcas középdöntőjébe jutással a Ferencváros női kézilabdacsapata, hanem további bravúrokra készül. Elek Gábor vezetőedző kitért rá, hogy együttese nehéz, de kellemes feladat előtt áll. Mint mondta, a legjobb nyolc közé jutást már teljesítették, mostantól pedig eldől, hogy “tovább tudják-e álmodni a csodálatos őszt”.

Embedly Powered

Már épül a debreceni stadionA politikus a sajtótájékoztatón közölte: a megállapodás alapján 2014. április 28. az átadási határidő, ekkorra minden szakhatósági és használatbavételi engedéllyel rendelkeznie kell a létesítménynek. Kósa Lajos szerint a Nagyerdei Stadion rekonstrukciója abba a sorba illik, amit a Főnix Csarnokkal nyitottak és a Kölcsey Központtal folytattak.

Embedly Powered

via Origo

Száz nap múlva kajak-kenu Vk SzegedenSzáz nap múlva kajak-kenu világkupak Szegeden.

Embedly Powered

Nem bíztak az Armstrong doppingügyét vizsgáló bizottságbanA Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) azonnali hatállyal feloszlatta azt a független bizottságot, amely Lance Armstrong doppingbotrányát vizsgálta volna, helyette egy új, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) támogatását is élvező testület felállítását tervezi. Pat McQuaid, az UCI elnöke elmondta, hogy megbeszélést folytatott John Fahey-vel, a WADA vezetőjével, és ott hangzott el, hogy a WADA-nak nem volt bizodalma az UCI által három hónapja felállított bizottságban.

Embedly Powered

via Hvg

A sakktábla mellett kijön az állat belőlemA horvát Sportske Novosti már mint az új Bobby Fisherről ír Rapport Richárdról, miután a 16 éves magyar sakknagymestert élt az eséllyel: megmutatta erejét, kitartását, agresszivitását a Wijk aan Zee-i szupertorna B-csoportjában, ami egy tizenötös kategóriás, tehát igen előkelő verseny.

Embedly Powered

A MOB április-májusra várja az Orbán-féle 15 milliárdot | TotalSportA miniszterelnök ígéretének megfelelően idén a kiemelt olimpiai sportágak megkapják a többlettámogatást, erre 15 milliárdos állami forrás lesz, a pénzek a szövetségekhez a MOB várakozásai szerint április-májusban érkezhetnek meg. Szabó Bence MOB-főtitkár a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában azt is jelezte, hogy az addig is biztosított alaptámogatások csúszásai esetén a MOB előleget ad a sportágak számára.

Embedly Powered

ujsagokFriss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ismét reklámfesztiválra számíthatunk a Super Bowl keretében

Magyar idő szerint vasárnaphajnalban rendezik az amerikaifutball legnagyobb eseményét, a Super Bowl-t. A döntőt a sportrajongók és a reklámszakma számára...

Close