Sportszemle — 2013/01/29 at 06:30

Sportszemle 2013.01.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Telesport.hu – Megkezdődött a sportot alapjaiban megrázó doppingügy tárgyalásaMegkezdődött Madridban a doppingdoktorként elhíresült Eufemiano Fuentes és négy társa pere, a spanyol kerékpársportot alapjaiban megrázó úgynevezett Puerto-ügy tárgyalása. A botrány 2006 májusában pattant ki, amikor egy razzia során számos doppingkészítményt és mintegy kétszáz vértasakot foglalt le a rendőrség több madridi lakásban.

Embedly Powered

Csötönyi az európai boksz legfelső vezetésébenCsötönyi az európai boksz legfelső vezetésében –

Embedly Powered

A jégen elhalkulnak a csipkelődő haverokUtánpótlásvonalon a magyar curling legnagyobb sikerét aratta a női juniorválogatott, amely a prágai Európa-bajnokságon ezüstérmet szerzett. Egy ilyen eredményhez éveken át heti három-négy edzésre és elméleti felkészülésre is szükség van, az osztálytársak azonban inkább csak cikizik a lányokat, mert komolytalannak tartják a…

Embedly Powered

via Origo

A héten kiderülhet, milyen tervek alapján építik át a Hungaroring-pályátA Hungaroring Sport Zrt. vezetősége a hét második felében dönt arról, hogy a mogyoródi Forma-1-es versenypálya átépítésére beadott három terv közül melyiket választja. A cég hétfői közleményében Gyulay Zsolt elnök-vezérigazgató ugyanakkor annyit elárult, hogy a három verzióból kettő költséges és a terepviszonyok miatt nehezen lenne megvalósítható.

Embedly Powered

via Hvg

Benedek Tiborék győzni mennek Oroszországba – Sport24Három edzéssel maga mögött kel útra kedden a magyar férfi-vízilabdaválogatott az új szövetségi kapitány, a posztját január 10-én elfoglalt Benedek Tibor irányításával Volgográdba, ahol szerdán vív meg az oroszok nemzeti együttesével, Világliga-csoportmérkőzés keretében.

Embedly Powered

via Hir24

75 ezer dollárt ért a hobbikosaras félpályás horga75 ezer dollárt, vagyis nagyjából 165 millió forintot keresett egyetlen dobással az NBA-ben szereplő Miami Heat egyik szurkolója. A Michael nevű férfi a félpályáról, a horognak nevezett dobásfajtával juttatta a labdát a gyűrűbe, majd együtt ünnepelt a Heat sztárjával, LeBron Jamesszel, aki a nyakába ugrott a bravúros kosár után.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Látszerész cég űz viccet a Chelsea sztárjából

A kétes incidensekre gyorsan reagáló, ütős reklámjairól híres Specsavers látszerész cég nem vesztegette az időt azután sem, hogy Eden Hazard,...

Close