Sportszemle — 2013/01/25 at 07:00

Sportszemle 2013.01.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Miért nem válogatott a legjobb magyar pólós?Benedek Tibor első hivatalos keretében nem szerepel a neve. Miért? Én döntöttem úgy, hogy most nem vagyok ott, időt kértem, hogy tisztázódjanak bennem a dolgok. Bár az olimpia óta eltelt már jó pár hónap, még mindig nem hoztam meg a végleges döntést.Az olimpiai eredménytől függetlenül eljött a generációváltás ideje.

Embedly Powered

via Origo

Megjelent a Tüskecsarnok építésének közbeszerzési felhívása | TotalSportMegjelent a lágymányosi Tüskecsarnok építésének közbeszerzési felhívása. | Totalsport.hu

Embedly Powered

Hazaköltözött Hosszú KatinkaHazaköltözött Magyarországra az évek óta Los Angelesben élő úszóbajnok, Hosszú Katinka. Hazatért az Egyesült Államokból Hosszú Katinka, aki aki a következő négy évre a Vasashoz szerződött. „Amerikában élni és ott egyetemre járni egy nagy kaland volt, ráadásul a nagy szerelem is Los Angelesben talált rám” – mondta az úszó a Nők Lapja Cafénak.

Embedly Powered

via Hvg

Világsztár zsoké üli az új Overdose-tOverdose-t ugyan tavaly elvitték Dubajba, hogy ott több versenyen is részt vegyen, de végül sérülése miatt egyiken sem indult el. Így az első magyar versenylóként Ostinato rajtolhat a dubaji versenysorozatban. Nem favorit, de nem is teljesen esélytelen, akár futamot is nyerhet.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Fellendülőben a futóturizmus Magyarországon

Nem csak szaladnak, de a gazdaságnak hasznot is hoznak a futók.

Close