Sportszemle — 2013/01/24 at 07:00

Sportszemle 2013.01.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Téli időszámítást kér a NOB SzocsibanA téli időszámítás visszaállítását kérte Oroszországtól a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, hogy a jövő évi szocsi téli játékok versenyeit az európai nézők többsége kedvezőbb időben követhesse. Marija Kisszeljova, az orosz olimpiai testület szóvivője úgy nyilatkozott, hogy a NOB hivatalos kérése a kormány előtt van, nincs más teendő, mint megvárni, milyen döntés születik.

Embedly Powered

Nem tetszik a kluboknak a Platini-féle 64 csapatos BLAz Európai Klubok Szövetsége (ECA) nem támogatja az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) tervezett reformjait, amelyek szerint néhány éven belül 64 csapatosra bővítenék a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát pedig megszüntetnék.

Embedly Powered

via Hvg

Telesport.hu – Sport Expo BudapestenA háromnapos eseményen szinte az összes létező sportág és gyártó képviselteti magát. Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése Május 3. és 5. között első alkalommal rendezik meg Budapesten a Sport Expo kiállítást és szakmai vásárt, a három nap alatt szinte az összes létező sportág és gyártó képviselteti magát az eseményen.

Embedly Powered

„A magyar futballnak alig van olyan eleme, amelynek köze lenne a piacgazdasághoz”Dénes Ferenc sportközgazdász szerint a válság csak áttételesen érinti a magyar labdarúgást, mert itt csak kvázi-piacgazdaság van. Az OTP Bank Ligában határozott tőke- és erőkoncentráció figyelhető meg. Az ötödik éve hullámzó hevességgel tomboló gazdasági válság – a laikusnak úgy tűnhet – rajta hagyta a nyomát a magyar labdarúgáson.

Embedly Powered

Egyezkedne a Red Bull milliárdosEddig sikertelenül lobbiztak azért, hogy 2013-ban újra legyen Osztrák Nagydíj, Dietrich Mateschitz azonban bizakodó.

Embedly Powered

Mindenből a legjobb – Felix PromotionBarátjánál volt a Karib-szigeteken, aztán néhány hónapig az Egyesült Államokban pihent. Persze munka nélkül nem bírta sokáig, így a rá jellemző különleges melót választott: az uruguay-i kormány sport- és turisztikai minisztériumában volt stratégiai tanácsadó. Két évvel ezelőtt aztán egyre többen keresték: segítsen nekik sportmenedzserként. “Megadta” magát és visszatért eredeti szakmájához.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ronaldo adhat lökést a póker népszerűségének Brazíliában

A labdarúgástól 2011-ben visszavonult Ronaldo a világbajnok pókerjátékossal, André Akkarival népszerűsíti a kártyajátékot Brazíliában.

Close