Sportszemle — 2013/01/23 at 07:00

Sportszemle 2013.01.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Várjuk a dánokat, nekik ugrunkMocsai Lajos kapitány a meccs után egy széles mosollyal azt mondta, már a lengyel meccs előtt megrendelték a dánokról a kazettát, vagyis hitt abban, hogy válogatottja a világ legjobb nyolc csapata közé kerül ismét, két év után is állandósítja a helyét a legjobbak közt. „Nagyon sokat készültünk erre a meccsre.

Embedly Powered

Kozák Danuta: itt nyugodt hátteret tudnak nekem nyújtaniKozák Danuta kétszeres olimpiai bajnok kajakos kedden a 2016-os riói játékokig érvényes szerződést kötött az Újpesti Torna Egylettel.

Embedly Powered

via Hvg
Telesport.hu – Sorozatsztárral alapít autós istállót Del PieroSorozatsztárral alapít autós istállót Del Piero.

Embedly Powered

Nagyon nagy fogás előtt a MercedesA McLaren technikai igazgatóját akarja átigazolni a Mercedes, állítja a Sport Bild című lap. Paddy Lowe 20 éve dolgozik az angoloknál, 50 évesen fél életét a Forma-1-ben töltötte: 1987-től 1993-ig a Williamsnél volt különböző pozíciókban. Ron Dennis istállójánál végigjárta a ranglétrát, két éve nevezték ki a legfontosabb mérnöki posztra.

Embedly Powered

Vanessa-Mae hegedűről sílécre vált | TotalSportVanessa-Mae világhírű hegedűs egy évre szünetelteti zenei karrierjét, hogy minden erejével a 2014-es szocsi téli olimpiára készüljön, ahol Thaiföld színeiben szeretne rajthoz állni alpesi sízőként. | Totalsport.hu

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.01.22.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close