Sportszemle — 2013/01/22 at 07:42

Sportszemle 2013.01.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Amerika a doppingolók paradicsomaA kerékpárt az egyik legfertőzöttebb sportágnak tekintik, de az ellenőrzési rendszer szigorítása elindíthatott egy megtisztulási folyamatot. Lance Armstrong bukása Amerikában is a doppingra irányíthatja a figyelmet, a szponzorokért küzdő és azokat megtartani igyekvő ligák ráébredhetnek, hogy megéri tisztának lenni, és nem csak annak látszani.

Embedly Powered

Dalt írnak a teniszklasszis nyögéseiből – Sport24Popszám készül Viktorija Azarenka mérkőzés közben kiadott sikolyaiból.

Embedly Powered

via Hir24

Már százötvenezren látogatják Puskás Ferenc Facebook-oldalát!2013-01-21 14:48:20 A minap elérte a 150 000-et Puskás Ferenc Facebook-oldala látogatóinak száma. Horváth Árpád, az oldal egyik alapítója, jelenlegi adminisztrátora elképesztő méretű érdeklődésről számolt be honlapunknak. Horváth Árpád újságíró, internetes szakember három évvel ezelőtt – afféle kísérletképpen – hozta létre a legismertebb magyar Facebook-oldalát a világhírű természetfotóssal, Radisics Milánnal – a www.socialtimes.hu főszerkesztőjével – karöltve.

Embedly Powered

Telesport.hu – Egy székelyföldi sportkomplexumról tájékozódott a MOB küldöttségeA Csicsói Hargitára tervezett magashegyi sportkomplexumról tájékozódott Székelyföldön a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) küldöttsége hétfőn. A Hargita Megyei Tanács közleménye szerint Szabó Bence MOB-főtitkár és Megyesy Jenő miniszterelnöki főtanácsadó hétfőn a csíkszeredai megyeházán találkoztak a helyi illetékesekkel.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Áram nélkül maradtak a síelők a Mátrában

Kaotikus állapotot alakultak ki vasárnap a Mátraszentistván Síparkban, miután megszűnt az áramszolgáltatás, és sem a felvonók, sem az éttermek nem...

Close