Sportszemle — 2013/01/21 at 07:00

Sportszemle 2013.01.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ez nem egy országok közötti háború – interjú Szilárdi Katalin kajakedzővelFura ellentmondás, hogy éppen egy ilyen sikeres, három olimpiai aranyérmet hozó olimpia után jelentették be többen is, így Benedek Dalma, Douchev-Janics Natasa, Paksy Tímea vagy Csipes Tamara, hogy más ország színeiben folytatnák pályafutásukat. Önt meglepte ez a nagy kivándorlás?

Embedly Powered

via Origo
Ő rúgta az Év magyar góljátHuszti Szabolcsnak a Werder Bremen elleni német bajnoki mérkőzésen félfordulattal elért találata érdemelte ki 2012-ben az Év magyar gólja címet. A Hannover játékosának Göröcs János, a szakmai zsűri korelnöke adta át a díjat szombaton a FourFourTwo magazin gáláján.

Embedly Powered

via Hvg
Majdnem olimpiai sportág a Körcsarnokban | TotalSportRégen voltak ennyien a Körcsarnokban, mint szombaton. A látogatottság oka: ott rendezték meg a Magyar diáksport Szövetség által a 2012/2013-as tanévre kiírt Floorball Diák Olimpia döntő mérkőzéseit. | Totalsport.hu

Embedly Powered

Mocsai: Borzasztóan erősek a lengyelekA férfi kézicsapat 29-26-ra legyőzte Algériát, harmadik lett a D-csoportban, a vb-nyolcaddöntőben hétfőn Lengyelországgal mérkőzik, ha továbbjut, a Dánia-Tunézia párharc győztese jön. Mocsai Lajos szövetségi kapitány elmondta, a tisztességes, de nehezebb utat választotta a válogatott. Mocsai szerint egy borzasztóan erős lengyel csapat vár az olimpiai negyedik magyar kézilabda-válogatottra.

Embedly Powered

Amerikai legenda segítheti Sousa munkáját New YorkbanA százszoros válogatott Tony Meola is tagja lehet a New York Red Bulls szakmai stábjának. Miután kiderült, hogy Claudio Reyna nem vállalja a munkát, a Red Bulls keresi Paulo Sousa segítőjét. Az USA-ban már biztosra veszik a portugál edző érkezését, a lapok szerint csak azért csúszik a kinevezése, mert nem teljes még a new york-i stáb.

Embedly Powered

Felejtsük el a londoni olimpiát! Rióban robbanthatunkMilyen szinten űzi még a sportlövészetet? – A sportlövészet egyik ága a számszeríjászat, én is ezt űzöm, a felnőtt-válogatottkeret tagja vagyok. Nagyon örültem, hogy az idei vébén sikerült bejutnom a döntőbe. Az évek alatt felhalmozódott rutin azért ebben a sportban rengeteget számít.

Embedly Powered

via Mno

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.01.18.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close