Sportszemle — 2013/01/16 at 07:00

Sportszemle 2013.01.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Először lesz téli sportágválasztóElőször kerül sor téli sportágválasztóra: a Városligeti Műjégpályán szombaton 10-től 20 óráig, vasárnap pedig 10-től 18 óráig próbálhatják ki a sportágakat az érdeklődők. A keddi felvezető sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a rendezvény ingyenesen látogatható, a csak korcsolyázni érkező vendégeket pedig kedvezményes belépőjeggyel és változatlan nyitva tartással (10.00-14.00 és 16.00-20.00) várják.

Embedly Powered

Észrevették, hogy 13 éve Gyurta edzője vagyokSzéles Sándor az elmúlt évek igazságtalanságai után nem számított rá, hogy ő lesz az év edzője, pedig két tanítványa, Gyurta Dániel és Risztov Éva is olimpiai bajnoki címet nyert. Rosszulesett neki, hogy Risztov olimpiai döntőjének tévéközvetítésében nem említették meg a nevét,…

Embedly Powered

via Origo

Armstrong beismerte, hogy doppingoltLance Armstrong elismerte, hogy doppingolt – jelentette kedd hajnalban az AP amerikai hírügynökség egy televíziós forrásra hivatkozva. A tervszerű és szervezett doppingolással vádolt 41 éves Armstrong Oprah Winfreynek nyilatkozott először azóta, hogy életre szóló eltiltással büntették. Az interjút csütörtökön sugározzák, de már hétfőn felvették. Az amerikai hírügynökség az adáshoz közel álló, névtelen forrásra hivatkozott.

Embedly Powered

Jövő héten dől el Kozák Danuta sorsaA jövő héten eldől, hol folytatja pályafutását a kétszeres olimpiai bajnok kajakos, Kozák Danuta, aki jelenleg még több klubbal is tárgyalásokat folytat. Az ötszörös vb- és hétszeres Eb-győztes versenyző novemberben jelezte, hogy nem hosszabbítja meg 2012 végén lejáró szerződését korábbi egyesületével, a Honvéddal, s most az MTI érdeklődésére elmondta, a jövő hétre várható a bejelentés új klubjáról.

Embedly Powered

via Hvg

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A sportfogyasztás fellegvárai

Miért használok ilyen magasztos címet? Mivel a sport középpontjában – az eseményen kívül – a befogadók állnak, azaz a nézők, a...

Close