Sportszemle — 2013/01/14 at 07:00

Sportszemle 2013.01.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szívszaggató: Gyurta átadta az érmet2013. január 13., vasárnap 09:40 Gyurta Dániel szombat este Norvégiában átadta olimpiai aranyának egyedi emlékérmét a tavaly április 30-án tragikus hirtelenséggel elhunyt egykori úszótárs, Alexander Dale Oen családjának. A 200 méteres mellúszás londoni bajnoka a megható eseményen Alexander testvérének, Robin Dale Oennek adta át az egyedi készítésű érmet Hamarban, írja a MOB hírlevele.

Embedly Powered

Fantasztikus angol nyelvű videó a Fradi dicső történelméről (videó)2013-01-13 07:55:53 A FradiMédia rendhagyó videóval kedveskedett a Ferencváros érzelmű szurkolóknak. Mostantól bárki angolul is megismerkedhet a zöld-fehér klub dicsőséges múltjával, persze csak akkor, ha esetleg eddig nem lett volna tisztában azzal. A hétperces videó feleleveníti a Ferencváros emlékezetes pillanatait, bemutatja a klub Európa-szerte ismert szurkolóit. Mindezt hangulatos zene teszi igazán feledhetetlenné.

Embedly Powered

Micheliszék merész álmokat szövögetnek – Sport24Februárban már tesztelheti a túraautó-világbajnokságra (WTCC) tervezett Honda Civic prototípusát a sorozat privát vb-győztese, Michelisz Norbert, akinek Zengő Zoltán csapatfőnök szerint az idei év az új versenygép tanulásával telik majd. Nagy előrelépés az új versenygép A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) vasárnapi közleményében idézte a Zengő Motorsport vezetőjét, aki elárulta, hat hónapos tárgyalássorozat előzte meg azt, hogy végül szerződést kötöttek a Hondával.

Embedly Powered

via Hir24
Milliók szopogatják Sarapova cukorkáitMilliók szopogatják Sarapova cukorkáit – Alig reklámozza, mégis odavannak a teniszezőnő gumicukorkájáért. Sugarpova az orosz piacra tör.

Embedly Powered

Ajaj! Lehet, hogy tényleg csalás volt az Aranylabda-szavazás?2013-01-13 07:21:26 Néhány ártalmatlannak tűnő pletykával indult, mostanra mégis lavina lett belőle – az Al Jazeera csatorna még sok gondot okozhat a FIFA-nak, amennyiben komolyan gondolja vádjait, miszerint csalás történhetett az Aranylabda-szavazáson. Az arab csatorna szombaton feljelentést tett arra hivatkozva, hogy a hétfői Aranylabda-szavazáson több furcsáság is történt: állítólag voltak olyan játékosok, akik nem is Lionel Messire szavaztak, ám végül mégis az argentin lett gazdagabb plusz egy vokssal.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Dakar gazdaságélénkítő hatása

1979. Ekkor rendezték meg először Párizs és Dakar [Szenegál] között a legnagyobb tereprally versenyt. Azóta csupán a név és az...

Close