Sportszemle — 2013/01/11 at 07:00

Sportszemle 2013.01.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar-román: 150 milliós a közvetlen kárMagyar-román: 150 milliós a közvetlen kár – A közvetett veszteség milliárdos is lehet, ha a zárt kapus meccs miatt nem jutunk ki a vb-re.

Embedly Powered

Ecclestone: 19 futam lesz az idén a Forma-1-benA Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone szerint az idén minden bizonnyal 19 futamot rendeznek meg az autós gyorsasági-világbajnokságban a tervezett 20 helyett. A brit üzletember a Krone Zeitung című osztrák napilapnak azt mondta, a vb július 21-ére tervezett tizedik futama vélhetően elmarad, a versenynek ugyanis nincs helyszíne.

Embedly Powered

via Hvg
London után uszodába sem akartam menniDühből is halmozta ősszel az érmeket, akár nyolc évet is lát magában Hosszú Katinka, aki nem fog Jakabos Zsuzsával közösen készülni. A DIGI Sport Reggeli Start című műsorában az úszó arról is beszélt, Amerika után csak Budapest jöhetett számításba, és azért maradt kint, hogy tanulmányait befejezze.

Embedly Powered

Telesport.hu – Ábrahám Attila: Maradtak a kiskapuk Janics Natasa számáraElutasította Douchev-Janics Natasa, Csipes Tamara és Paksy Tímea országváltásra benyújtott kérelmét a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség. Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése Douchev-Janics Natasa szerb, Csipes Tamara ausztrál, Paksy Tímea pedig osztrák színekben szerette volna folytatni pályafutását. A nemzetközi szövetség szabályzata szerint egy versenyző csak akkor szerepelhet egy másik ország színeiben kétéves kihagyás nélkül, ha – jelen esetben – a magyar szövetség ehhez hozzájárul.

Embedly Powered

A hónap műhelye díj az utánpótlás-nevelőknekA legmagasabb színvonalú munkát végző szakosztályok, egyesületek számára létrejött A hónap műhelye díj, melynek nyertese 500 ezer forintos sportszervásárlási jutalomban részesül. A díjat az utanpotlassport.hu, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a szponzor, a Decathlon Magyarország hozta közösen létre, annak érdekében, hogy segítse és elismerje a kiváló szakmai munkát végző műhelyeket.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Támogatások London után

Vannak sikersportágak, vannak kiemelkedő potenciállal rendelkezők és vannak, amelyek nem bizonyulnak támogatásra érdemesnek. Megszületett a döntés a brit sportköltségvetésről. London...

Close