labdarúgás, Sportmarketing — 2013/01/09 at 13:00

Ismét megrendezik a Magyar Labdarúgás Fórumát

by

A Magyar Labdarúgó Szövetség január 16-án második alkalommal rendezi meg a Magyar Labdarúgás Fórumát a Papp László Budapest Sportarénában.

A 2011-es fórum nemcsak szakmai berkekben aratott nagy sikert, a média és a futballszerető közvélemény részéről is jókora érdeklődés övezte. A helyszínen mintegy 1400 résztvevő hallgatta meg a futballszakemberek és a kapcsolódó tudományok szakértőinek előadásait, a négy szekció főbb témacsoportjainak – társadalmi bázis, társadalmi kapcsolódások, feltételrendszer és fenntarthatóság, labdarúgás és üzlet – elemzése után plenáris ülés keretében a továbblépés terveiről kaphattak áttekintést a résztvevők.

Orbán Viktor az MLSZ Fórumon

A program során közel 70 előadó osztotta meg gondolatait a közönséggel, majd a délutáni plenáris ülésen a Real Madrid legendája, Fernando Hierro tartott előadást, valamint Ginés Melendes, az U17-es spanyol válogatott szövetségi edzője ismertette részletesen szövetsége utánpótlásképzési stratégiáját.

A jövő heti fórumra hasonlóan színvonalas programot állítanak össze a szervezők hazai és külföldi szaktekintélyek részvételével. Párhuzamosan négy helyszínen zajlanak majd az előadások és a kerekasztal-beszélgetések a sportegészségügyről, sportpszichológiáról, a futball-létesítmények helyzetéről, a futball közönségéről, az utánpótlásképzésről, a játékvezetésről és az amatőr futballról.

Csányi Sándor az MLSZ Fórumon

A január 16-i egész napos eseményre bárki jelentkezhet, akit érdekel a magyar labdarúgás jelene, jövőre, fejlődésének lehetséges irányai. A Magyar Labdarúgás Fórumán való részvételhez mindössze egy regisztrációra van szükség.

Forrás: mlsz.hu
Fotók: MTI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.01.09.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close