Sportszemle — 2013/01/08 at 07:00

Sportszemle 2013.01.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


 

Nyolc hónap múlva szavaznak a 2020-as olimpiárólNyolc hónap múlva szavaznak a 2020-as olimpiáról – Isztambul, Madrid és Tokió képviselői átadták pályázati anyagukat a NOB-nak.

Embedly Powered

Jakabos Zsuzsanna még nem tudja, hol folytatja – NSOÚjabb úszó vált klubot – Gyurta Dániel és Hosszú Katinka után Jakabos Zsuzsanna is búcsút mondott korábbi egyesületének, ám egyelőre nem tudja, hol folytatja pályafutását. Csupán egyvalami látszik biztosnak: Magyarországon marad. Új fejezet kezdődik Jakabos Zsuzsanna pályafutásában (Fotó: Tumbász Hédi) „Vannak elképzeléseim a jövőmről. Tudom, hogyan és miként szeretnék készülni, most azt kutatom, hol tudnám megvalósítani.

Embedly Powered

Benzinkútnál hagyta el csapatát egy svéd hokis2013. január 07., hétfő, 09:48 Szerző: MTI Címkék: jégkorong; Marcus Johansson; Egy benzinkútnál hagyta ott európai csapatát Marcus Johansson svéd jégkorongozó azt követően, hogy szóbeli megállapodást kötöttek az észak-amerikai profiliga (NHL) klubtulajdonosai és a hokisok szakszervezetének vezetői a tengerentúli szezon mielőbbi beindításáról.

Embedly Powered

via Hvg

Nem érdekel Rio, holnapra kell jónak lenni2013. január 7., hétfő 15:39 Nem ismeri megválasztásának szavazati arányait, nála minden pólósnak újra kell építenie magát, két válogatott kerete is lesz, a stábja már készen van. Benedek Tibor, az új vízilabda-kapitány a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt. „Nagyok az ambícióim, nagyon éhes vagyok, de ezek az ambíciók most körülbelül egy évre szólnak.

Embedly Powered

Rapport Ricsi autogramja | TotalSportNem mindennapi levelet kapott pár nappal ezelőtt Rapport Richárd: a Felix Promotion menedzserirodával együttműködő sportolótól aláírással ellátott fotót kért a Magyar Történelmi levél és autogram gyűjtemény és Múzeum. Ricsi ezzel díszes társaságba kerülhet, hiszen a több mint 20 000 autogrammal ellátott tárban megtalálható Karpov, Kaszparov, Lékó Péter vagy éppen a Polgár nővérek szignója is.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Carmine Gallo: Steve Jobs a prezentáció mestere

Lehetséges írott formában hatékonyan bemutatni egy annyira gyakorlati módszer fortélyait, mint az előadás? A válasz: IGEN! Bár nem árt, ha...

Close