amerikaifutball, Sportmarketing — 2012/12/21 at 08:00

12 gyerek, 80 másodperc, 19 521 dolláros számla

by

Andre Johnson, a Houston Texans amerikaifutball csapat játékosa, legutóbbi karácsonyi jótékonysági akciója során megtapasztalta: 12 kisgyerek 80 másodperc alatt 19 521 dolláros számlát tud összehozni, ha beszabadulnak egy játékboltba.

Andre Johnson, a Houston Texans elkapója nemcsak játékáról, hanem jótékonysági akcióiról is híres. Idén 12 kisgyereket választott ki, akiknek 80 másodperc állt a rendelkezésükre, hogy bevásárlókocsisaikat megtöltsék a Toys „R” Us játékboltban. A srácok kitettek magukért: a számla végösszege 19 521 dollárra rúgott.

A sportoló alapítványa, az Andre Johnson Charitable Foundation a kisgyerekek számára szervez jótékonysági rendezvényeket Houstonban, illetve Johnson szülővárosában, Miamiban. Az idei 12 főszereplőt egy houstoni gyermekvédelmi szervezet segítségével választották ki: mindegyikük szülői bántalmazás áldozata volt korábban.

„Sok kisgyerek elbátortalanodik a körülmények miatt, amelyek között felnőnek. Én csonka családban nevelkedtem, de elég szerencsés voltam ahhoz, hogy elérjem a céljaimat. Szóval bármit is tűzöl ki magad elé, mindig az lebegjen a szemed előtt, ne engedd, hogy bárki is eltérítsen. Ez a legfontosabb” – nyilatkozta Johnson.

Forrás: houstontexans.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Geo-blocking a sportközvetítésekben

On-line streamelhető mérkőzések, sportösszefoglalók esetében többször találkozhatunk azzal, hogy a kapcsolódó tartalom nem nyitható meg és a videó helyén „A...

Close