kézilabda, Sportmarketing — 2012/12/18 at 08:00

Bemutatták a 2014-es kézilabda Eb logóját

by

Leleplezték a nagyközönség előtt a 2014-es magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság hivatalos emblémáját. A bejelentést a két szövetség elnöke tette a szerbiai kontinenstorna zárónapján, Belgrádban.

A Magyarország és Horvátország nemzeti színeit magába foglaló logó egy kézilabdázó figurát ábrázol.

Vetési Iván, a magyar szövetség elnöke a kiemelte, büszke arra, hogy egy ilyen nagy presztízsű esemény rendezési jogát sikerült elnyerni a horvátokkal együtt.

Kollegája, Sandi Sola utalt rá, hogy a szerbek a mostani kontinensviadal megrendezésével feladták a leckét még úgy is, hogy kevés idejük volt az előkészületekre. Az eredetileg rendező hollandok a nyáron léptek vissza, így lett Szerbia a beugró. Sola hozzátette, hogy reméli, az időjárás jobb lesz majd két év múlva télen. Most például sok ezer magyar szurkoló nem tudott eljutni Újvidékre a járhatatlan utak miatt.

Vetési és Sola egy kis ajándékkal is kedveskedtek Jean Brihault-nak, az európai szövetség [EHF] elnökének: magyar és horvát étel-, illetve italspecialitásokkal teli díszdobozt nyújtottak át a rendezők nevében.

A magyar-horvát női Európa bajnokságot 2014. december 7. és 21. között rendezik.

Forrás: MTI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Megérte-e Szentendrén mezeifutó Európa-bajnokságot rendezni?

Idén a szentendrei Skanzen adott otthont a mezeifutó Európa-bajnokságnak. Az Európai Atlétikai Szövetség 1994-ben hívta életre ezt a fajta megmérettetést....

Close