labdarúgás, rövidhír, Sport PR — 2012/12/13 at 08:00

Szokj le a Barcával!

by

Dohányzol, de leszoknál? Most a világ egyik legjobb csapata segít Neked ebben. Tedd le a cigarettát a Barcelona labdarúgócsapata segítségével.

Az Európai Bizottság és az FC Barcelona egy unikális összefogás eredményeként globális szinten ösztönzi a dohányosokat a leszokásra. A kampány méreteit és komolyságát mutatja, hogy az egész klub vállszélességgel támogatja a dohányzásellenes hadjáratot, ahol a játékosok mellett Tito Vilanova, a csapat vezetőedzője és Sandro Rosell, a Barcelona elnöke is szerepet vállalt.

A cigarettáról való leszokást több platformon is népszerűsíti a kampány, azonban a web alapú, illetve az okostelefonokra optimalizált tartalmak igen erősek. Az FCB iCoach mobilalkalmazás tartalmaz néhány olyan eszközt, amelyek segítenek a leszokásban.

Az ingyenes segítséghez fel kell iratkozni az FCB iCoach-ra, ami egy személyre szabott, internetes alapú eszköz, ahol az FC Barcelona vezetőségének és csapatának tagjaitól angolul, spanyolul és katalánul mindennap személyre szabott tippeket, információkat és gyakorlatokat kaphat a leszokni akaró „páciens” a motiváció, az egészség, a táplálkozás, a testmozgás, a stressz és a stratégia kérdéseiről. Még ha most nem is akarsz leszokni, ez akkor is segíthet, hogy később sikerüljön! „Az egész csapat támogat!”, ahogy Xavi fogalmazott!

Forrás: quitsmokingwithbarca.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

MOB: Győré az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál, Fábián László az új sportigazgató

2017-ben Győr rendezheti meg az ötkarikás mozgalom harmadik számú világversenyét, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált.

Close