Sportmarketing, torna — 2012/10/09 at 08:00

Ilyen lova még nem volt Berki Krisztiánnak

by

Berki Krisztián olimpiai bajnok felajánlásából egy retró tornászlovat újított fel az exkluzív belsőépítészeti anyagokat kínáló positivo. A sportoló kézjegyével ellátott dizájntárgyat árverezésre bocsátják, a befolyt összeget jótékony célra fordítják.

Vágó Réka angolnabőr kollekciójának, a „rekavago by positivo” bemutatásával ünnepelte ötödik születésnapját az exkluzív belsőépítészeti anyagokat kínáló positivo. A nagyszabású bulin Berki Krisztián aranyérmes tornásznak is jelentős szerep jutott: egy retró tornászlovat leplezett le, amelyet dedikált is. A 30 éves tornaeszköz – egy kápás ló – a sportolót képviselő Felix Promotion és a positivo összefogásával nyert teljes átalakítást. A kiszolgált tornafelszerelést törtfehér, valódi bőrrel vonták be, oldalát pedig a Berki Krisztián tenyérlenyomatával díszítették. Az alkotás október 8-tól egy hónapon át tekinthető meg a MOM Parkban.

Az akció célja azonban nemcsak egy egyedülálló dizájntermék létrehozása volt. A dedikált lovat ugyanis november közepén elárverezik, a bevételt pedig jótékony célra fordítják. Ehhez a sportoló Facebook oldalán várják a jelentkező alapítványokat.

„Lényegesnek tartom, hogy a gyermekek, a fiatalok rendszeresen mozogjanak. Sok egyesület, iskola, óvoda és egyéb civil szervezet szorul rá a támogatásra, legyen szó akár él-, akár szabadidősportról vagy utánpótlás-nevelésről. Most őket keressük! Bízom benne, hogy a vállalati szférában akadnak olyan szereplők és persze nagylelkű magánszemélyek, akik felelősen gondolkodnak, és ezt a pozitív kezdeményezést felajánlásaikkal segítik” – emelte ki Berki Krisztián.

A bőrrel bevont tornászlovat a Platinum GL Kft. díszítette Berki Krisztián tenyérlenyomatával.

Forrás: felixpromotion.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hova sorolják a Videotont Európa futball porondján?

„A két klub közti gazdasági különbséget a legkönnyebben, a pályán lehet eltüntetni.” Csütörtökön a Videotonnak a Sporting ellen ez sikerült....

Close