olimpia, rövidhír, Sportgazdaság — 2012/08/07 at 08:00

Interjú a Hálózat TV Helyzetkép című műsorában

by

Egyik szerkesztőnk, Tóth Balázs a Hálózat TV beszélgetős műsorába kapott meghívást, ahol a célkeresztbe az olimpiák gazdasági háttere és az idei Londoni Olimpia pénzügyi helyzete került.

A Helyzetkép a Hálózat TV egyik közéleti magazinja, ahol háttérbeszélgetések, érdekes emberek, különleges történetek kerülnek adásba a hetente jelentkező műsorban közérthetően, mégis szakszerűen feldolgozva. Az olimpiát megelőzően leadott műsor a Londoni Olimpiáról szólt, azonban kicsit más szemszögű megközelítésből. Ma már nyilvánvaló, hogy az olimpia nem csak a sportról, hanem a pénzről is szól. Mit jelenthet egy olimpia a rendező ország számára? Nemzetgazdasági szinten milyen „nyomai” lehetnek egy ekkora események? Melyik olimpia tekinthető jól megszervezettnek? Ki volt az első „zöldolimpia” nyertese és miért nem lesz 2020-ban Dohában olimpia? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ Tóth Balázs, sportmenedzsertől.

Forrás: halozattv.hu; sportsmarketing.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Find Your Greatness!

Az Adidas ismét egy világesemény főszponzori szerepe mellett tette le a voksát. A Nike pedig a legújabb „Find your greatness”...

Close