autósport, Sportmarketing — 2012/07/16 at 08:00

Egyenesen a Hungaroringre

by

Ingyenes tömegközlekedést biztosít az ország bármely pontjáról a legújabb belépő a Forma 1 Magyar Nagydíjra.

A Hungaroring Sport Zrt., az Ostermann Forma 1 Kft., a MÁV-Start, a Volánbusz és a Budapesti Közlekedési Központ [BKK] összefogásának köszönhetően  egy kedvező jegyopcióval bővült a Forma 1 hazai futamának kínálata. A 9990 forintért megvásárolható belépővel július 29-én, vasárnap tömegközlekedéssel az ország legtávolabbi pontjáról is ingyen elérhető a 27. Formula 1 ENI Magyar Nagydíj. Az együttműködés elsődleges célja a fővároson kívül élők mozgósítása. Ezzel a belépővel ugyanis az ország minden pontjáról térítésmentesen utazhatnak el a szurkolók a mogyoródi futamra. A jegyből mindössze tízezer darab kerül forgalomba.


A belépő tulajdonosa térítésmentesen veheti igénybe a MÁV, a Volánbusz, a BKK metróit és az Árpád híd pesti hídfőjétől a Hungaroringig közlekedő buszjáratokat. Az Észak-Magyarországról érkezőknek érdemes Gödöllőnél leszállni a vonatról, mert innen is ingyenes különjárattal közelíthetik meg a versenypályát. Közlekedési célokra a jegyet 2012. július 29-én 0 órától aznap 24 óráig lehet felhasználni, tehát csak ezen a vasárnapi napon érvényes a fent megjelölt járatokra!

Ugyancsak kedvezményes állójegyet vehetnek azok, akik pénteken vagy szombaton szeretnének kilátogatni Mogyoródra. Ezek 3000, illetve 4900 forintba kerülnek. A Magyar Nagydíjat felvezető sajtótájékoztatón Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója bejelentette, a közönség minél színvonalasabb kiszolgálása érdekében a legkorszerűbb LED-falakat szerelik fel a pályán, pontosan olyanokat, mint az új Wembley Stadionban Londonban. Gyulay Zsolt kitért arra is, hogy a Hungaroringen korábban magas árakkal dolgozó vendéglátósokkal is megállapodtak, szabályozták az árakat, egy sör például hatszáz forintba fog kerülni. A nemzeti színekre festett székekkel felszerelt Gold 5 tribünt a Magyar Nagydíjon avatják fel.

Gerstl Péter, az Ostermann Forma 1 Kft ügyvezető igazgatója elmondta, a tízezer darab 9990 forintos jeggyel kapcsolatban folyamatosan tájékoztatni fogják az érdeklődőket, hogy mennyi áll még rendelkezésre. Egyúttal bejelentette, hogy az új, Gold 5-ös tribünre szóló vasárnapi belépők érvényesek lesznek az aznapi Bryan Adams koncertre is.

A jegyek megvásárolhatók az Ostermann Forma 1 Kft-nél, az IBUSZ-irodákban – és az ostermann.hu weboldalon keresztül. A Forma1 Club tagjai az eddigiekhez hasonlóan jogosultak a kedvezményes belépőjegyekre.

Forrás: hungaroring.hu

One Comment

  1. Pingback: Egyenesen a Hungaroringre 2 | Sportsmarketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Véget ért az ötletpályázat az új nemzeti stadionra

Nem hirdettek győztest az új nemzeti stadion építésére és a környező terület városépítészeti rekonstrukciójára kiírt ötletpályázaton, de a beérkezett pályaművekből...

Close